Banino
Amelek internet (11) Nerwy mi puszczają z wami ! Pisze dzwonię i od 5 mcy ta sama śpiewka . Ten... Potrącony kot (2) Dzisiaj rano kobieta starym Matizem potrąciła szarego kocurka na ulicy ktòrą... Anonim Potrącony kot (1) Pomyłka to był zielony lanos Anonim
Rozpadająca się Rolnicza, rzeka na Księżycowej - którędy jeździć ? (34) Ledwo gmina zamknęła Pszenną, Rolnicza na wys. Wspólnej już się rozpada -... zbulwersowany Oddam całe opakowanie mleka Babilon 800 g. (4) Mleko przez swoją nieuwagę kupiłam z nr 2 zamiast 1, trzy dni temu otworzyłam... Ula tablica rejestracyjna (3) Przy jeziorze ( stawie , zbiorniku wodnym...) na ul. Pszennej - pomiędzy... aa Brak wody !! (28) Dramat na wsi ;) Prąd (12) dlaczego jest brak prądu mm wietrzna ul. Halna (13) Dziś będąc na spacerze z psem moja żona ledwie uszła z życiem gdy przy... Janusz Podlogowka - siodme niebo (2) Mam mieszkanie w szeregu, klatka schodowa + pietro (ogrzewanie podlogowe na... on Złodzieje części rowerowych (7) Upośledzeni umysłowo złodzieje ukradli siodełka z dwóch rowerów przypiętych... Elektronik Był ktoś u nowej dietetyczki w S7 (1) brak pradu banino (2) juz dzisiaj drugi raz nie ma tego pradu. za piereszym razem czekalem... Brak wody (3) Czy ktoś się orientuje dlaczego brak wody znaleziono kotka - czarno biały (2) Znaleziono małego kotka, widać zadbany. Maść czarno-biała. Obróżka z... znalezisko zbiornik retencyjny (7) Na wiosnę pojawiła się informacja o wydaniu pozytywnej decyzji środowiskowej... alla Paierosy i alkohol dla nieletnich (15) W którym sklepie w Baninie nieletni ( uczniowie gimnazjum i nie tyko )... Ojciec Brak podręczników w szkole (8) Połowa września i nie wszystkie dzieciaki mają podreczniki. To jakaś kpina a... mb Sprzedawca gazu i prądu (5) Witam, czy ktoś z Was liczył którego najbardziej sprzedawcę prądu i gazu... Mateusz tapicer? (10) Ma ktoś z Was namiar na tapicera w Baninie? Wujek Google nie pomaga.... Marcin