Banino
Zamknięcie Tuchomskiej (16) info ze strony Szkoły- Od dnia 5.09.2017 zamknięta dla ruchu zostanie ulica... aa Wykop Lotnicza (23) Co powstaje w pobliżu myjni samochodowej przy ul.Lotniczej? Saw Dron przelatujący (21) Dziś godz 20 :40 okolice Pszenna , Złota przelatuje sobie dron . Czy... !!!
Opieka nad dziećmi :) (13) Witam, Jeśli ktoś szuka opieki dla swoich pociech popołudniami (chcąc gdzieś... Marta Biały piesek i właścicielka (18) Pozdrawiam właścicielkę białego kundla która to zazwyczaj z dwójką dzieci... PR taxi city (0) U mnie wśród znajomych to wiem że głównie ludzie dzwonią do City Plus Taxi.... goblin Rejestracja (5) Czy nie znalazł ktoś przypadkiem rejestracji CW 66... jeśli tak proszę o... garderoba zabudowa (1) Witam może ktoś polecić firmę osobę która wykona garderobę na wymiar z... maciejżółwik osobę / firmę do malowania (4) Poszukuję firmy bądź osoby/ osób do pomalowania pokoi. Mile widziane osoby z... anonim Próg zwalniający Borowiecka (22) Kiedy powstanie próg zwalniający na ulicy Borowieckiej, od momentu wylania... Sylwek Policja na Pszennej (14) Znowu patrol. Prędkość mierzą albo trzeźwość już kogoś zatrzymano w BMW Andre Krawężniki przy Biedronce (10) Kurde, kto zaprojektował te krawężniki przy biedronce po remoncie... ppp Szeregowce (25) Jak w tytule chciałabym się poradzić jak wygląda mieszkanie w szeregowcach w... _27 Warsztat samoobsługowy (9) Witam czy w baninie lub okolicy przydał by sie taki warsztat? Wykupujesz... tom żwirownia wytnie las i wybuduje kąpielisko k. Banina / Borowiec (7) http://www.chwaszczyno.com/index.cgi?action=01show&idn=8746&kind=23 W... Reszpel Deweloperzy nie budują dróg w Baninie ? Bo im NIE WOLNO. (9) Szukałem archiwalnej informacji ze strony gminy, kiedy miał powstać zbiornik... mieszkaniec banina znaleziono labradora (1) znaleziona suczkę labradora ,kolor czarny z czerwoną obrożą ,wiek około 8 mcy . mechanik (12) Panie i Panowie, szukam dobrego mechanika (z naciskiem na znajomość fordów -... banin bilet miesięczny autobus szkolny (23) Czy ktoś z rodziców orientuje się ile kosztuje bilet miesięczny na ten... bbb Strefa skrzyżowań a faktyczne skrzyżowania (21) Zastanawia mnie po co tak naprawdę wydane zostało przez sołectwo i gminę... xxx