Banino
małe dzieci (14) jakieś ciekawe zajęcia dla dwulatki w Baninie (cokolwiek ) ? Asia Awaria Energa - Tuchomska/Saturna/Rubinowa (4) Cześć, czy jest jakaś awaria prądu przy tych nieruchomościach? Od rana część... co-jest Borowiecka, las, remont drogi (69) Szłam dzisiaj Borowiecką do lasu. Był tam samochód mtm i pracownicy. Spytałam... Katarzyna
Amelek dziala godzej niz LTE (39) Radiowka od Amelka nie dziala wcale dzis. O przepraszam dziala, tylko... Rafus Budowa między szkołą a żabką (44) Czy ktoś może wie co będzie się budowało między szkołą a żabką? Na razie... Sylwia Zaginął młody kotek biało-brązowy (1) Dzisiaj po południu w okolicach skrzyżowania Pszenna/Rolnicza zaginął młody... RN Kamyki 16x32 mm (11) Witam Mam na sprzedaż2-3 może4 tony kamyków 16x32 mm otoczakow gdyż... Gabs judo w Baninie dla dzieci (6) tak jak wyżej. Czy ktoś orientuje się w temacie? Agata GWE 98770 (18) Zgubiłam tablicę o numerze GWE98770. Jak by ktoś znalazł to bardzo proszę o... Pszenna brak kultury kierowcow (17) Na ul Pszennej są kałuże , wszyscy wiedzą ale kultura kierowców jadących jest... deweloper 7 niebo (122) Wita. Mamy zamiar z mężem zakupić nieruchomość u tego dewelopera, a... Doris Jazda konna (16) Gdzie w okolicy Banina można pojeździć konno? Ania odkupie stół (2) czy ktoś ma na sprzedaż okragly, w miarę duży stół? Gosia Jak zyc z niepelnosprawnoscia znaczna (4) Niepelnosprawnosc a zycie w gminie zukowo po 24r zycia brak jakichkolwiek... Obserwator ZNALEZIONO CZARNO-BRĄZOWEGO PSA RASY CAVALIER (3) Jak w temacie... sąsiadka Znaleziono psa rasa Labrador czarny, zadbany (4) W dniu 20 sierpnia znaleziono psa na ul. źródlanej w Baninie. Przygarnęliśmy... Gosia Spotkanie z radnymi z Banina (15) Zastanawiam sie, czy radni Banina wykonuja swoje obowiazki nalezycie...i czy... Rada Błąkający piesek (4) W okolicach ulicy Przesznnej błąka się mały czarny piesek. Jest bardzo... Ewa Bus N3 (16) Ostatnio miałem okazję wracać do Banina pieszo od turboronda (nowatorów)gdzie... Gk Znaleziono bransoletkę (1) Jak w temacie, oddam wlascicielowi M