Banino
mam do wynajęcia mieszkanie 3 pok. w Baninie , nowy szereg (6) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/nieruchomosci-mam-do-wynajecia/mieszkanie-64m... Internet z T mobile (16) Chciałem zapytać,jak się sprawdza w Baninie internet z sieci Tmobile? Znaleziono Psa (1) Znaleziono Pieska wczoraj o godzinie 17 w Baninie. Piesek bardzo lagodny... Daria
Kominek (10) Witam Wszystkich jeśli macie sprawdzoną ekipę od kominków to poproszę namiary :) osiedle rodzinne Znaleziono psa (1) Błąkał sie w okolicy ul Ogrodowej w Baninie. Pies to mały, kremowy kundelek.... Kasia nowy proboszcz (6) a oto nowy proboszcz, ciekawe czy wzorem poprzednika będzie przedszkole,... baniniak Jak sytuacja po ulewach? (49) Czy w Baninie są jakieś zalania czy podtopienia? Pytam bo jestem na urlopie i... Mmm Co z budową zbiornika retencyjnego? (5) http://www.zukowo.pl/Powstanie_zbiornik_retencyjny_w_Baninie_,27,3505 ktoś... Anonim G. Krajowa mapa (5) Widzę że ludzie nie mają co w domach robić i bawią się w konfidentów, przez... janusz Orange awaria na Tuchomskiej (3) Dzwoniłem na infolinię. Nadajnik nie działa, czas naprawy niby do 24h.... Dred Awaria prądu! (2) Czy tez ktos ma awarię fazy na ul. Halnej, Wichrowej bądź Rolniczej? Pod... Zc Okradziony przez pocztę polską ! (16) Witam. Nie wiem jak pozostałym mieszkańcom ale mi zdarzyło się już... Pawel.R Uslugi remontowe (2) Bardzo dokładny fachowiec , dobre ceny jakość wykonania fenomenalna polecam... UWAGA SPOWOLNIENIE NA DRODZE PRZEZ ZALANIE (1) polecam (1) fiord system -jotul gdańsk grunwaldzka rm kafelkarz- łazienka i podłogi (11) Szukam sprawdzonego fachowca do wykończenia domu- i jakie ceny za m2 sa w tym... Alicja ksiadz (4) Witam serdecznie. Czy ktos wie dlaczego od ok miesiaca nie ma w kosciele... anonim brawo Banino (26) zaczęlo się. a mieszkancy Banina biorą w tym udzial. dzis i jutro spotykamy... Anka i komietet wolne Banino Prośba do nowych jak i starych mieszkańców (22) Witam ZwracAm się z prośba do budujących ( prywatnych, developerow itp) o... Zasięg LTE (30) Co to się stało ze nagle w Baninie zasięg sieci się tak poprawił ? Jakiś nowy... Zyga