Banino
Uwaga jadąc Księżycową ustąp pierwszeństwa! (46) Znalezione w innym wątku ale ważne, więc kopiuję: W związku z utwardzoniem... Jarek Trump i Borowiecka (4) Widziałem.....I mamy asfalt. Było dzisiaj otwarcie drogę.... Hi hi hi Księżycowa (31) Dzień dobry, czy ktoś orientuje się jak przebiegają granice działek na ulicy... M
Sołectwo mogło by poprawić.: (21) Niewielkim wkładem - około 0zł ale i zapewne ogromnym wysiłkiem umysłowym... Oponent :( (0) Nieintuicyjne forum :( Zawsze jak chcę odpowiedzieć to tworzę nowy post plateon kamyczki (4) Witam Będę potrzebował kilku ton(2-3) kamyczków do wysypania pod kwiatkami... jegemajster WOLNE MIEJSCA W PRZEDSZKOLU W GDAŃSKU ORUNII (2) Witam, dla tych, którzy wciąż szukają miejsca w przedszkolu dla swoich dzieci... ANNA darcie mord,os. krolewskie (27) ostatni raz,jezeli dzis znowu w kilku mieszkaniach na krolewskim beda odbywac... bendek nowy wiersz Mirelli (49) Jest, wkońcu jest. Dziękujemy ci Mirello. Prosze Panstwa o niesmianie się,... Anna Maria Truskawki (10) Polecam truskawki, prosto z uprawy, Banino, Tuchomska 101. Tel 510 495 534... gospodarz Plac zabaw inwestycja sołectwa... (20) Witam zastanawiam się nad opiniami mieszkańców Banina na temat inwestycji... Marek Naprawa kart Renault (9) witam, poszukuje nr telefonu do Pana z Banina który naprawia karty do... ?? kanał albo najazd samochodowy w Baninie (9) czy ktoś się orientuje, gdzie jest jakiś najbliższy najazd samochodowy? IReneusz Gładzie gipsowe wraz z malowaniem - potrzebny fachowiec (5) Poszukuję fachowca do wykonania gładzi gipsowych w salonie i kuchni na... rfk Młodzież % na boisku (14) Witam , co sądzicie o młodzieży spożywające alkohol na tych wielkich boiskach... Antonio 42 Rynek pracy (15) Mam pytanie jak wygląda rynek pracy w Gdańsku Dla przeciętnego Polaka?Zarobi... dzk Rowerzysto trójkołowca litości ... (40) Uprzejmie proszę o litość dla rowerzysty (niepełnosprawny ) który pedałuje... zmotoryzowany -wyrozumialy Borowiecka i Tuchomska (5) MSZ informowało ze na otwarciu drogę będzie Trump. Chyba tak samo jak było na... Hi hi hi Mieszkanie w Baninie lub okolicach (4) Witam poszukuję do wynajęcia mieszkania w Baninie lub okolicach od lipca 2017... Iwona Opinie. (2) Czy ktoś może wyrazić swoją opinie na temat pań przedszkolanek z oddziałów... b2380