Banino
Odbieranie dzieci z nowej szkoły w Baninie (4) Witam Szukam osoby chętnej do pracy związanej z odbieraniem 2 dzieci z nowej... Adam Rondo na Pszennej/Lotniczej (55) Ktoś wie od kiedy rusza budowa ronda oraz przebudowa drogi... mieszkaniec banina Przedłuzanie rzęs (3) Witam , poszukuję osoby ktora przedłuża rzesy metodą objetosciową oraz... Monika
Brak pradu (10) Brak prądu do 16.00 dlaczego ? K. Zgubiłam klucze (2) Dzis tj 06.09 ok godz 14.30 zgubiłam klucze na skrzyżowaniu tuchomskiej i... Zguba Mobilna kosmetyczka (2) Witam, poszukuję namiaru do osoby, która wykona hybrydę dłoni oraz pedicure... Edyta Wiejska cisza zaklocana psim skomlaniem (61) Czlowiek mieszka na wsi aby cieszyc sie z natury I ciszy... niestety na... Mieszczuch Stan Kubusia Puchatka dzięki deweloperowi (69) Rozumiem ze trzeba budowac, nie mam problemu co do nowych sasiadow tylko to... Mieszkaniec Zatoczka (81) Chyba zacznę robić zdjęcia tym autom którym ciężko podjechać na parking przy... J DOBRA oprawa muzyczna ślubów (3) Witam, Jeżeli szukacie dobrej oprawy muzycznej w najpiękniejszym dniu życia... Marta zajęcia dla mam z dzidzią (6) cześć! czy któraś z mam lub inne osoby wiedzą czy w Baninie są zajęcia dla... mamka Budowa Nowatorów (11) Witam. Mam pytanie. Czy ktoś orientuje się co za "hala" powstaje przy... Bambiniak polsat w szkole (4) O co chodzi ? ??? Przystanek kolejowy Rębiechowo brak miejsc do parkowania (20) Dużym problemem jest brak miejsc do zaparkowania auta wzdłuż przystanku... Rębiechowo auto,parking korepetycje z j. angielskiego (1) Jestem zainteresowana korepetycjami z j.angielskiego na poziomie szkoły... sonia Osiedle familijne (10) Czy wiadomo co kopia przed wjazdem do familijnego Kysio RTG - gdzie w okolicy (3) Witam. Czy Ktoś z Was orientuje się, gdzie w najbliższej okolicy zrobię RTG... Bambiniak Mieszkańcy osiedla marzenie (1) Jaki Internet i od kogo proponujecie ? Grześ Chmara aranżacja poddasza (1) Witam zastanawiam się nad kupnem mieszkania bardzo zależy mi na aranżacji... kkk21 plac zabaw dla dzieci (7) witam :) chciałam zapytać czy ktoś z mieszkańców osiedla rodzinnego orientuje... magda