Banino
informacja- impreza (8) Szanowni Panstwo, chciałbym poinformować iz jutro tj. 27 oraz 28.08... Andrzej Łąka Znaleziono czarno-białego kota w okolicy szkoły. (1) Dziś przybłąkała się do nas młody kocurek. Kotek jest czarno-biały, bardzo... opiekun zguby Wypożyczę walec ogrodowy (5) Witam, chciałbym wypożyczyć walec ogrodowy, za przysługę oczywiście zapłacę.... Mateusz
autobus 126 (26) witam ,chciałem zapytać czy jest tu ktoś kto wie czy autobus linii 126 będzie... piotr nowa trasa (13) Witam czy wie ktoś może czy jest w planach jakaś nowa droga która połączy... qqqq mieszkanie do wynajęcia (12) Witam,poszukuję mieszkania do wynajęcia w Baninie, min.2 pokoje. Od... Marta Osprzęt elektryczny Simon basic (11) Witam, kupiłem mieszkanie od 7 nieba z beżowym osprzętem elektrycznych. Teraz... Grzegorz Wyprzedaż garażowa na Pszennej. Zapraszamy! (29) Drodzy, Robimy porzadki i organizujemy wyprzedaż garazowa. Praktyczne... Remes Poszukuje mieszkania w baninie (1) Poszukuje mieszkania w baninie wraz z mężem i wujka dzieci w wieku 5/7 lat... Marta ZAROŚNIĘTA PĘTLA (16) Czy są w Baninie osoby odpowiedzialne za porządek na pętli. Wygląda okropnie... mieszkaniec Znaleziono czarno-białego psiaka w Baninie (1) Tak jak w tytule. Pies przebywa w schronisku w Gdyni Dąbrówce.... Sąsiadka Stiuk wenecki perłowy (1) Witam Poszukuję fachowca do wykonania stiuku weneckiego perłowego w Baninie... Hanna Potrzebny hydraulik (2) Potrzebuję hydraulika do podłączenia termostatów ogrzewania podłogowego.... Gosia zainteresowany kupnem (17) Witam, jestem zainteresowany kupnem jednego z mieszkań w budowie szeregowej w... L. ZATRUDNIĘ EKSPEDIENTKĘ (12) Zatrudnię Panią do sklepu odzieżowego kontakt 665 302 161 bądź kontakt... Marta Dekarz (2) Witam. Poszukuję dobrego fachowca ktory podjął sie poprawienia obróbki komina... Piotr Znalazłem drona w Baninie (6) Jak w tytule. W moim ogródku wylądował dron. Jeśli to Twój dron i jesteś w... Bohun forum kobiet (16) witam, obserwując nasze forum zauważam iż posród wielu poruszanych wątków... anka Szukam niani na 1/4 etatu (1) Zatrudnię pomoc do opieki nad półtoraroczną córką. Praca na 1/4 etatu (np. 3... RJ dwuzmianowość w nowej szkole (88) czy nie sądzicie, ze to absurd iż w nowo powstałej i oddanej do użytku w... zatroskana mama