Banino
ReFlexi (9) Witam, Ot taka mała rzecz która mi po głowie chodzi - jak to jest w Baninie z... Pawel.R Koncert Rammstein wspólna podróż (1) Witam, proponuje wspólny powrót z koncertu Rammsteina we Wrocławiu 28.08. Na... Tomasz deski (9) czy ktos moze wie gdzie mozna zakupic takie deski jakie sa stosowane na... tom
Gdy się chce, to można! (41) Nowa linia autobusowa: Szemud - PKM Osowa Więcej informacji:... Ola Leczenie uzaleznien (7) Czy to prawda że budowany jest budynek z przeznaczeniem na leczenie... Ala Fryzjer (12) Czy możecie mi polecić dobrego fryzjera w Baninie?salon lub dojezdzajacego .... Kaska Nowe inwestycja Wspólna (11) Witam, czy są może osoby które zastanawiają się na zakupem nowego bliźniaka... AC Zlodziej trafil do aresztu policja zlapala go razem z mieszkancami Banina (4) http://kartuzy.info/wiadomosc,27234,Zlodziej-trafil-do-aresztu-policja-zlapal... qwerty Osiedle familijne - pytanie. (62) Witam Mam pytanko do osób które mieszkają już jakiś czas na osiedlu... kris Co z tą droga (19) Do jasnej anielki panie Chmara, ogarnij Pan się i zacznijcie cos myslec nad... Jasko Centrum Banina - Żukowo umyślnie wstrzymuje nasz rozwój? (27) Zauważyliście, że w planie zagospodarowania nie ma miejsca które mogło by być... mieszkaniec banina Fryzjer (2) Jestem nowa mieszkanka banina. Gdzie jakiś fryzjer,może być salon albo... Sylwia Internet + tv ul. Saturna (49) Witajcie, Niedługo zamieszkam przy ul. Saturna przy Tuchomskiej, jaki... Marek nowy szereg z EKO-BUD na Wspólnej (11) czy ktoś planuje tam zakup , ktoś już kupił ? Jakieś wrażenia pozytywne czy... filar zlewozmywak, szafka bateria na czas wykończenia (1) Witam, mam zbędny zlewozmywak na szafce 80cm, z baterią i wszystkimi... Mirka Sprzątanie po remoncie - osiedle rodzinne (4) Witam, prośba do sąsiadów, którzy robili ogrodzenie swojego ogródka z drewna... Michał oddam kamienie do dekoracji ogrodu (2) jeśli ktoś chciałby powybierać sobie kamienie do swojego ogrodu, to usypałem... Dyrr Pokemony w Baninie (5) Pokemony są ponoć w Baninie! Przeszukajcie domy sąsiadów! Będziecie w szoku :) Remes woda i odpowiedzialnosc (41) teraz juz na pewno musi odbyc sie dyskusja dotyczaca zrownowazonego rozwoju... roman wit Kratka u Chmary (2) Witam chciałbym dopytać osoby mieszkające na osiedlu Królewskim od Chmary,... przyszły mieszkaniec