Fryzjer

Czy możecie mi polecić dobrego fryzjera w Baninie?salon lub dojezdzajacego .
Z góry dzieki:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Fryzjer

http://pracowniafryzjerskabanino.pl praktycznie bezkonkurencyjny w Baninie
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Chyba praktycznie ... Robicie reklamę salonu który mieści sie w domu/mieszkaniu ? Dobre żarty ... Byłam już chyba u wszystkich magików w Baninie, albo komuna albo pracownicy niekompetentni zmieniający sie jak rękawiczki lub brak materiałów do pracy ... Aż trafiłam do P. Mateusza konkretna osoba, pracuje tylko na najwyższej jakości kosmetykach i widać ilości jakie posiada będąc w salonie, więcej wymieniać nie bede, trzeba samemu sie przekonać.... Pozdrawiam Aga
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8

Pytanie było o dobrego fryzjera a nie o lokal.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Olszewski& Głebocka -super
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

ty chyba żartujesz albo tam pracujesz, byłam i spaprał mi fryzurę ten niby fryzjer ....Ludzie zastanówcie się zanim tam pojdziecie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie pracuje tam ... Jednak wiem tez jak działa konkurencja w Baninie. Nie bede bawiła sie w jakieś chore przepychanki, każdy ma swoich zwolenników i przeciwników ja jednak należę do tej pierwszej grupy. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja również polecam P. Mateusza, cóż tu dużo mówić, za każdym razem jestem bardzo zadowolona z koloryzacji i cięcia moich włosów które do łatwych nie należą, i nie każdy potrafi sobie z nimi poradzić.

Poprzednio odwiedzałam salon Loreal byłam też zadowolona z usług jakie tam wykonywałam poprzez co niektóre fryzjerki, ale musze przyznać że rotacja jaka panuje tam w salonie jest przeogromna i zawsze trafiałam na inną fryzjerkę. Widać że coś jest nie tak z właścicielem że nawet pracownicy się nie utrzymują na dłużej w tym miejscu bo gdyby było dobrze to by śmiało pracowali tam przez rok albo dobre kilka lat. Jedna wielka porażka. Więcej tam nie zajrzę.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja też polecam pracownie na Balladyny.
Trzeba osobiście iść i się przekonać.

http://pracowniafryzjerskabanino.pl praktycznie bezkonkurencyjny w Baninie
~Gonzo
2016-07-14 23:06:05

Zgadzam się w 100%

Hmmm ....

Magda czy Marta ? ktoś tu sobie reklamę i nie widzi że piszę z tego samego numeru IP .... żenada ....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja widzę tylko ten sam początek IP, więc żadna żenada. , że opinie napisały osoby korzystające z usług tego samego dostawcy internetu w naszej okolicy . Myślenie nie boli ...

Ps Polecam Mateusza w Salonie Olszewski & Głębocka :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum

Krzyki ul. Zlota (3 odpowiedzi)

słuchajcie, średnio co dwa tygodnie w weekendy dochodzą krzyki z ul. Złotej. Taka ślepa uliczka,...

Gdzie kupujecie mięso? (22 odpowiedzi)

Witam Mieszkam w baninie od niedawna i ostatnio miałam nieprzyjemnosc zakupic mieso w Markecie...