Banino
Rzęsy MINK (1) Czy w którymś salonie w poblizu zakładają rzesy MINK, będę wdzięczna za info.... k-- taxi z pkm gdańsk rębiechowo (5) Czy są jacyś taksówkarze z okolicy, którzy wykonują kursy z PKM gdańsk... MM Wycinanie otworów w blacie (1) Witam, Poszukuje osoby z Banina lub okolic która wyciełaby otwory w blacie... mieszkaniec banina
fotograf na chrzest (3) możecie polecić jakiegoś dobrego fotografa na chrzest? ja nowy organista? (3) dziś na mszy o 20 grał jakiś inny organista niż ten co zawsze... wie ktoś czy... parafianka uwaga na dziada (12) Uwaga na dziada w czerwonej skodzie GD838xx prawie doprowadzil do wypadku... uaga nauczyciel gry na gitarze (3) Poszukuję nauczyciela gry na gitarze klasycznej w Baninie , z dojazdem do domu. ania Zaginal maly czarny piesek (4) Wczoraj w baninie zaginął nasz ukochany Blake. Bardzo proszę o kontakt jeśli... Justyna huki Ksiezycowa (16) polnocy-czwartek 23.06 - po 23 ktos strzelal czyms po stronie ksiezycowej.... zza Dostęp do lasu od ul. Saturna. (39) Witam, mam pytanie bo niektórzy developerzy reklamują dostęp do lasu -... Norten_Woking_fan zaginął kot (7) Zaginął kot na osiedlu familijnym.Jeśli ktoś widział proszę o info na forum.... kotek Wspólne bieganie i poznawanie okolic Banina (5) Czy byłby ktoś zainteresowany amatorskim i rekreacyjnym bieganiem i... chester ulewa i pozalewało (5) piwnice a niektórzy w familiokach maja jeziora. Oberwanie chmury jakieś. :( Pedicure gdzie ? (6) Witam, Obecnie jezdze do Gdanska ale moze w Baninie znalazloby sie jakies... marta rozszczelnienie gazu w cyrku katarzynie (4) Byłem po wate i w wracałem na widownie jak rozległy się krzyki i piski i... sebastian wiśniewski Plac zabaw - zachowanie developera (5) Na osiedlu Królewskim jest problem z placem zabaw. Wielu mieszkańców... Basia krawcowa (4) Witam, czy jest w Baninie jakiś zakład krawiecki albo jakaś godna polecenia... jjj przybłąkał się pies - samiec Retriver kasztanowego koloru okolice tuchomska/polna (4) Jak w temacie, jeśli ktoś szuka zguby to dziś proszę o kontakt w wątku, jutro... Sąsiadka Czarna porzeczka (1) Gdzie można kupić w Baninie większą ilość tego owocu?? głodny czy ktos na familijnym ma neta od volty (9) prosze o opinie mieszkaniec