Banino
nadmiar ziemi (13) Czy mieliście taką sytuację, że przed nasypaniem czarnoziemu do ogrodu... mmm dom junior (6) witam :) planujemy zakup domu junior na przyszły rok (teraz jesteśmy w... kasia 22 zgubiony łańcuszek Banino ul Halna (1) bardzo proszę o pomoc w odnalezieniu srebrnego łańcuszka z medalikiem Matki... mieszkanka
Slabe cisnienie wody (75) Czy tez zauwazyliscie u siebie slabe cisnienie wody, zwlaszcza popoludniu i... Johny Płyty - Pszenna (9) Fajnie że się kładą. Tragedia nie ma oznakowania iż jest droga zamknięta... Pawel.R internet stacjonarny w Baninie (73) Witam, jako, że w niedalekiej przyszłości zamieszkam w Baninie zależy mi na... iza_szczepanska Yomby na pszennej (22) Na pszennej licząc od skrzyżowania z Lipową, przywieziono płyty Yomb. Ktoś... banińczyk Loty myśliwców F-16 (14) Witam, Wczoraj 30-05-2016 późnym popołudniem lądowały i startowały wojskowe... Karolek Nowy lokal-rozeznanie (13) Witam,prowadzimy rozeznanie czy jest potrzeba na przedmieściach Gdańska... Collins locals FRYZJERKA I KOSMETYCZKA (13) POSZUKUJE KOSMETYCZKI DO BRWI I FRYZJERA KTOS JEST TU GODNY POLECENIA???? KASIA prośba - Boże Ciało i oktawa (17) zachęcamy wszystkich do udziału w uroczystości Bożego Ciała. Po uroczystosci... parafianie Nowa parafia (4) Tak,nasze dzieci nie mogą w normalnych warunkach iść do szkoły a tu nowy... 123456 nowa parafia w Baninie (10) witam, czy cos juz wiadomo na temat nowej parafii i nowego kosciola jaki ma... andrzej zaginal maly czarno bialy piesek (1) W poblizu pszennej przy ul. Lipowej zaginal maly, wielkosci yorka czarno... właściciel Biskup (5) Co zrobil Biskup w swojej archidiecezji od momentu przyjscia do Gdańska?... Parafianin z Banina Parkowanie na Osiedlu Rodzinnym (62) Nawiązując do dzisiejszej rozmowy z mieszkańcem jednej z nieruchomości przy... JM... Novello - Banino (8) Hey, hey! W przyszłym roku ta wielka chwila.. :) Czy ktoś z Was słyszał może... kasienka1268 UTRUDNIENIA NA LOTNICZEJ (28) Powiat. Utudnienia w związku z budową schetynówki Ważna informacja dla... JAJAJA Osiedle rodzinne - budowa przyległego osiedla (83) Witam, zwracam się do mieszkańców Osiedla Rodzinnego. Doszły mnie słuchy, iż... Wojtek ciekawe, ranking aktywności społecznej (2) https://www.facebook.com/moja.polis/photos/a.159626467411577.32904.1588964841... Grażyna