Banino
nazwa ulicy (1) proponuję nazwę ulicy Papudronów 1125 Gargamel Znalazłem portfel (5) Jeśli ktoś pilnie szuka to dziś mogę go dac na osiedlu rodzinnym. Jeśli się... Michał Tuchomska i podwójna linia ciągła. Oznakowanie na Borowieckiej. (35) Ktoś wie o co chodzi z tymi podwójnymi liniami na płytach ul. Tuchomskiej?... Mm
Konkurs na nazwę ulicy (20) Witam wszystkich, Czy są tu przyszli mieszkańcy 3 powstających budynków... zainteresowany dojazdy do szkół średnich gimnazjów ? Problem czy nie? (9) witam zacnych forumowiczów mieszkańców Banina .Zapewne część już przywykła do... ozona Progi zwalniające - Algida (33) Od wczoraj jesteśmy bogatsi o 3 progi zwalniające na wysokości zakładu... ZBIG zabawki dmuchane (4) gdzie blisko Banina serwis zabawek dmuchanych deni szukam żłobka w Baninie i okolicach (44) Witam Baninian, czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć gdzie w Baninie funkcjonuje... black_08 Ortopeda (9) Poszukuję dobrego ortopedy. Czy znacie kogoś takiego? mmm warzywa prosto od rolnika w okolicy? (5) Witam, zamiast się tu opluwać to może ktoś podzieli się jakimś namiarem na... elemenTH Firma wykończeniowa ??? (6) Witam serdecznie, Możecie polecić jakąs dobra firmę zajmującą się... Eustachy opiekunka (2) Zaopiekuję się dzieckiem w Baninie. Kontakt pod nr 501944546. Anna jaki operator GSM w okolicy Rolniczej? (6) kończy mi się umowa z Orange który zasięg w rejonie Rolniczej ma tragiczny... lala Nowe szeregi za os. rodzinnym Szambo? (54) Czy nowo budowane szeregi za os. rodzinnym mają podłączenie do kanalizacji?... ascenizator Gaz,woda,prąd (7) Witam forumowiczów.Wię może ktoś z was gdzie trzeba załatwić podłączenie... Grześ klucze (2) Dziś ok godz.10:30 zgubiono klucze na czerwonej smyczy na ul.Rolniczej w... zuch Plac zabaw i boiska (2) Ktos ma info na temat placu rozrywki który miał byc na ksiezycowej bo sie... Kip stołówka szkolna (10) co myślicie na temat obiadów dla dzieci? Dziś była PIZZA i nie był to... ?! Nie wrzucaj śmieci do lasu (3) Grażyna spotkanie - propozycja (5) Dobry Wieczor, W imieniu organizatorow zapraszamy w niedziele o godz 12... agata buziak