Banino
Internet? Nowe kable przy Rolniczej? (6) Witam czy mi się wydaje czy znowu na rolniczej kładą nowe kable ??może w... zmr Kolejkowanie zadań w gminie - latarnie (6) rozwala mnie kolejkowanie zadań w gminie ciekawe jakimi przesłankami... :P Prośba/apel do mieszkańców Banina (14) Szanowni Państwo, Jak się domyślam większości z Państwa listonosz doręcza... Ania
Dentysta - proszę o opinie. (16) Był ktoś w prywatnym gabinecie w Baninie na ulicy Źródlanej 2. jakie jest... kotka12 Przystanki autobusowe na Księżycowej (76) witam czy ktoś ma wiedzę na temat przystanków autobusowych na... ~~ Cykliczne spotkanie rady sołeckiej z mieszkańcami 08.02.2016r godz. 18:00 (106) !!!Zapraszamy!!! Na cykliczne spotkanie rady sołeckiej z mieszkańcami banina... sołtys Urszula Teska Salka do perkusji w Baninie lub okolicach? (2) Czy jest w Baninie lub okolicach (Pępowo, Miszewo, Żukowo) jakaś salka prób... Remes Piękna dziewczyna - Biedronka (Banino), 2.01.2015 r. (14) Mój post może będzie dość nietypowy, ale szukam dziewczyny, która była... karteczka Internet os. Królewskie (9) Czy ktos wie jak nazywa sie firma która ryje drogi na Królewskim i podobno ma... Anonimowy sąsiad Chustowanie (4) Szukam kogoś kto nauczy mnie Chustowac Mama Centrum Fenix - co powstanie na dole? (4) Co powstanie w centrum w obiekcie dobudowanym -na dole . Wie ktoś może? ba Energa oświadczenie woli - osiedle rodzinne (9) w sobotę na osiedlu rodzinnym (nie wiem czy w innych miejscach też) chodzili... Magda Kuśnierz - gdzie w okolicy? (3) Czy ktoś wie gdzie w okolicy jest kuśnierz txt Dziecięce urodziny - gdzie urządzić w Baninie? (11) Drodzy Forumowicze :) Przede mną równoczesne urodziny 7-latki i 4-latka.... mamuśka ;) Woda dla psa (1) Proszę, wspomóżcie grosikiem projekt "Woda dla psa". Fundacja "Pies szuka... Ann Szafa pod zabudowę w korytarzu - fachowiec? (3) Hej, Polecacie jakiegoś uczciwego i solidnego fachowca do montażu szafy... Remes lekarz rodzinny / pediatra (22) witam, jestem nową mieszkanką Banina, muszę wybrać lekarza w ośrodku zdrowia... sylwia Uwaga beszczelny złodziej Banino!!! (13) https://www.facebook.com/borowiecka3banino/photos/pcb.565880226912072/5658798... Borowiecka3 Zebranie w szkole (3) Jak zwykle tuchomska zastawiona nie da sie wyjechać bo.. nie potrafią... ttt Potrzebny korepetytor z matematyki (2) Pilnie poszukuję korepetytora z matematyki dla ucznia I klasy liceum,... xxx