Banino
Stomatolog na NFZ -gdzie w Baninie? (2) Witajcie. Czy ktoś może polecić stomatologa w Baninie, który przyjmuje na NFZ??? justyna Zaginęła biała kotka - proszę o pomoc (11) Dąbrowa - 21.01.2016 - w "Dzień Babci" ok. godz.20.00 zaginęła nasza kotka.... laura13 Banino domki (12) Witam Bardzo mnie interesują podstawowe informacje o tych pięknych osiedlach... Ala
Problemy z odbiorem tv (9) Czy ktoś ma też problem z odbiorem tv naziemnej. U mnie cały czas są... mmm Ukradli Audi A4 (11) Witam Proszę o pomoc w odnalezieniu sprawców zuchwałej kradzieży samochodu... Poszkodowana Wideodomofon (2) Witam sąsiadów czy któryś z was na osiedlu Familijnym podłączał wideodomofon... PS Telewizja NC+ w Baninie (23) Czy ktoś cz Was ma telewizję NC+? Jak odbiór w Baninie i Wasze wrażenia?... Remes Szanowni Państwo, mieszkańcy Banina! (91) Serdecznie zapraszamy na cykliczne co miesięczne spotkania z mieszkańcami,... Sołtys Banina Kolęda (32) Czy ktoś wie kiedy i o której jest kolęda na Wspólnej? Na stronie parafi... NOWY Rodzice 6-latków - I klasa (18) Witam, co myślicie o ustawie pozwalającej rodzicom 6 latków pozostawienie... K. Ferie zimowe - świetlica otwarta? (2) Czy ktoś się orientuje czy w szkole podstawowej podczas ferii zimowych będzie... E. Sąsiedzi (4) Ważny watek,jak wam się współżyje z sąsiadami? Ja mam problem,są głośno i... robert Lodowy garb na Pszennej (7) Czy ktoś wreszcie zrobi porządek i usunie lodowego garba z ulicy? Dwa razy... -/// Opłata za śmieci (6) Witam.Czy ktoś może orientuje się czy stawki za wywóz śmieci są taki same jak... zagubiona: Tort urodzinowy w Baninie lub okolicy (4) Polecacie jakas cukiernie i tort urodzinowy Baninie lub okolicach? Remes WOŚP Banino (5) Super, że coś się ruszyło :) może w przyszłym roku będzie jeszcze lepiej :) :) Stacja benzynowa vis a vis Xaviera (24) Czy po zatankowaniu paliwa na tej stacji macie problemy z autem? szarpanie... kto wie Nauczyciel języka angielskiego poszukiwany. (8) Witam , poszukuję nauczyciela języka angielskiego na prywatne lekcję dla... Mm Zagubiony psiak. (1) W Pępowie na ulicy Rejtana i Staszica (w pobliżu Banina) od paru dni błąka... Rafał Centrum kosmetyczne ul. Pszenna - proszę o opinie. (2) witam, czy korzystał ktoś z usług kosmetyczki,jakie ceny? deni