Banino
Ul. Wiśniowa - ktoś nawiózł błoto na drogę. (11) Ktoś ma pojęcie co to za błoto zostało użyte do wyrównania drogi ? Ostatnio... reszpel Antykwariat - gdzie w Baninie i okolicy? (8) witam, czy ktoś z Państwa wie, gdzie znajduje się najbliższy antykwariat? Anonimowy Sąsiad Paczkomat w Baninie (4) Jeżeli chcemy mieć paczkomat w Baninie to proszę oddajmy głos. Poniżej... karla
Ustawienie anteny satelitarnej (4) Witam Mam pytanie czy ktoś w okolicy trudni się ustawieniem anteny? Mam... baniniak Sklepy Banino - są dziś otwarte? (2) Czy w Baninie są dziś otwarte wszystkie sklepy? Mira Do mieszkańców Osiedla Rodzinnego (65) Witajcie, przed chwilą słyszałem, że nasz "kochany" deweloper wybiórczo... Sąsiad Przedszkole Kogucik - proszę o opinie. (2) Jakie jest to przedszkole? Czy kadra ma doświadczenie, pytam bo szuka... Beata ZTM 126 (44) Dlaczego z Banina(Żukowa) pierwszy autobus nie jedzie przed 5 rano? Tak aby... Grześ Segregacja śmieci - Co? Gdzie? Jak? (32) Od niedawna mieszkam na Familijnym i wybrałam opcję z segregowaniem śmieci,... otemtotem Znaleziono starszego amstaffa (6) W dniu dzisiejszym na drodze z Osowy do Banina znaleziony został staruszek... Anka Bożena Żurawska - InPost (5) Witam. Mam pytanie. Poszukuję rzekomo Pani Bożeny Żurawskiej. Sprawa wygląda... Mariusz z ul. Cynamonowej samoloty zrzut paliwa i hałas?? (51) Kilka dni temu między Miszewem i Baninem zwróciłem uwagę na samolot linii... marcel Hałdy ziemi przy Pszennej (4) Kilka dni temu, ktoś wysypał na polu przy Pszennej, bezpośrednio przy drodze... gabi PKM Gdansk Rębiechowo - Gdynia Główna (5) Czy zna ktoś cenę biletu do Gdyni Głównej ze stacji Gdańsk Rębiechowo,... D. Fotografia dziecięca - gdzie w okolicach Banina? (5) Poszukuję fotografa do wykonania sesji dziecięcej w okolicach Banina. Kogo... onaona Zamknięta droga do PKM (10) Czy ktoś wie do kiedy jest zamknięta Akacjowa? Przypomnę że zamknięto ją w... rotfl Geodeci na Lipowej (5) Od trzech dni wbijają słupki po obu stronach drogi. Ktoś wie w jakim celu? zed Księżycowa i budowa? (13) Hej:) Szybkie pytanie - co się buduje przy Księżycowej? Na przeciwko GS-u,... zza Do Pani Sołtys i Rady Sołeckiej (9) Zdaję sobie sprawę, że pełnione przez są funkcjami społecznymi. Szacunek za... J.G. Zakład drobiarski Szmidtke - Miszewko, proszę o opinie. (15) Ostatnio zauważyłam przypadkiem w/w zakład w Miszewku. Czy ktoś kupował tam... Marta