Coraz głośniej

Czy ktoś jeszcze zauważył, że samoloty "zawracają" jak by nad samym Baninem i jest coraz głośniej, wcześniej odbywało się to dalej i wyżej teraz zaczyna się to robić uciążliwe. Czy tylko ja jestem zbyt wrażliwy na tym punkcie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8

Re: CORAZ GŁOŚNIEJ

A miała być Ameryka :)
I to za pół ceny .
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7

Ameryki to ja nie mam, nawet w przybliżeniu i to sporym :P

co do samolotów to faktycznie coraz wiecej zawraca nad moim ogródkiem, albo ogłuchnę, albo zwariuje albo się przyzwyczaję ..

no ale widziały & słyszały gały co brały (no powiedzmy...)

ktoś mi ostatnio mówił, że korytarze nie zmieniły się tylko wszystko zależy od kierunku wiania wiatru... nie wiem ile w tym prawdy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

faktycznie jest głośniej ale to się zaczęło niedawno, wcześniej samolotów prawie nie było słychać w domu a teraz trochę hałasują
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Wcześniej niemal wszystkie samoloty startowały na linii Lotnicza i zakrecały gdzieś na wysokosci miszewka

Teraz dużo z nich zakręca już na wysokości Algidy wiec hałas jest wiekszy w tej części Banina

W sumie dziwna sprawa jakby się korytarz zmienił - do weryfikacji
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tez na to zwrocilam uwagę. Jeszcze do nie dawna mi to nie przeszkadzalo bo się przyzwyczaiłam, ale teraz zrobilo się glosniej.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

no zrobiło, nie wiem kto te minusy stawia, głuchy czy debil ale wcześniej w domu prawie nie było słychać samolotów a od niedawna hałasują.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

najpiękniejsza tylko to nasza LECHIA GDAŃSK
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Re: Coraz głośniej

Gdzie po moim niebie lata !!!!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Gdzie kupujecie mięso? (22 odpowiedzi)

Witam Mieszkam w baninie od niedawna i ostatnio miałam nieprzyjemnosc zakupic mieso w Markecie...