Banino
Spotkanie w sprawie budowy kanalizacji sanitarnej w Baninie 25/11/2015 godz. 17:00-19:00 (23) OGŁOSZENIE W ramach gminnej inwestycji współfinansowanej ze środków unijnych... Sołtys Banina Volta (7) udało się podłączyć za 100 po długich negocjacjach . Krzysiek Uwaga, polowanie (43) Właśnie wróciłam z lasu. Trwa tam polowanie. Nagonka przechodziła koło mnie -... chilika
PKM od 13.12 - 12.03.2016 (10) Na stronie pojawił się już nowy rozkład. Myślałam że szybka z Kartuz... jo na Bogate Banino Apel (25) Witam Apeluje do osób decyzyjnych lepiej sytuowanych niż ja ! Proszę o... Myśliciel Kominiarz - gdzie w okolicy? (3) potrzebuję zrobić przegląd komina, możecie polecić jakiegoś fachowca z okolicy? Luk Korki do ronda turbinowego (73) Czy też macie wrażenie, że po wybudowaniu kolei przy Słowackiego w porze... Klo Na co idą nasze podatki (27) Proste w 60% na pensje i dodatki nauczycieli. A powinno 35%. Budzet Szukam osoby dojeżdżającej do pracy w Gdyni (2) Witam! Szukam osoby, która dojeżdża samochodem do pracy w Gdyni, najlepiej do... maciek Elektryk samochodowy - gdzie w okolicy? (2) Gdzie w okolicy znajdę niedrogiego i dobrego elektryka samochodowego? abc Blat kuchenny - szukam stolarza. (5) Polecacie jakiegoś stolarza sprawdzonego i taniego? Na jaki blat się... nn Cieknący dach - szukam dekarza (4) Witam, przecieka mi dach w domu . Sypialnia ze skosem , tam waśnie pojawił... Kasia Gazownik, mechanik auto-gaz. - gdzie w Baninie i okolicy? (10) Czy znacie jakiegoś wartego polecenia magika od auto-gazu z Banina i okolic?... megs Poczta? (14) Czy poczta w Baninie funkcjonuje ? Ww Znów wypadek w okolicy krzyżówki Pszenna/Lotnicza (13) ktoś wie co tam się wydarzyło? Droga zamknięta, na miejscu straż pożarna. ... Najpierw pomyśl zanim napiszesz (9) ludzie kochani, czy wy naprawdę nie macie poważniejszych problemów.? jeden... masakra Znowu dzwon na lotniczej (6) kiedy będzie w baninie bezpiecznie można się poruszać? mb Jutro otwarcie? (40) Witam, podobno jutro otwarcie nowej dużej drogerii koło Maxa ? I..... Schody na beton (8) Witam. Czy ktoś może polecić dobrą firmę do obłożenia betonowych schodów?... TK Co zrobić??? Dziurawe drogi. (17) w ostatnich dniach spadło nieco wiecej deszczu stan naszych dróg - dziurawy.... kierowca