Poczta?

Czy poczta w Baninie funkcjonuje ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Poczta?

Zależy o co pytasz - jak chcesz wysłać list jak najbardziej, jeśli czekasz na przesyłkę to już gorzej. Albo nie dostaniesz wcale, albo poczekasz 2-3 tygodnie, albo oddadzą Ci sąsiedzi, bo listonosz wrzuci do skrzynki listy ich, Twoje i sąsiadów z okolicy.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Masakra ciekawe czemu się tak dzieje

Przez wiele lat było bardzo przyzwoicie.
Coś złego się porobiło od jakiegoś roku. Nie wysyłam do domu nic. Ostatnio przesyłka z kartą z banku szła miesiąc i dziwnym trafem dotarła dzień po tym jak zadzwoniłem do Chwaszczyna...
Podobno listonosza w Baninie nie ma, tylko jest wypożyczany z innych regionów.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do mnie idzie tyle samo ile szło jak mieszkałam w gdyni. Moze macie nieoznakowane budynki, skoro nie dochodzi... W sierpniu dostałam pocztowke z chorwacji i przyszla do mnie w tym samym czasie co do reszty rodziny z 3city. Jak na razie nie narzekam. Co do poczty w baninie - czy ktos wie gdzie sie ona znajduje? Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Lokalizacja poczty w Baninie:
www.google.pl/maps/place/Poczta+Polska+Banino

Oznaczenie mojego budynku się nie zmieniło. Listonosz owszem...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zobaczymy zadzwonie do chwaszczyna i sie zapytam o co chodzi z tymi listami może poprostu nikt do mnie nie pisze nawet bank :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Budynek mam oznaczony dobrze - nr jest nie tylko na domu, ale i na skrzynce, która jest na płocie, więc bardziej już chyba nie można oznaczyć.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

to naprawdę dziwne... Co do banku - też przestał do mnie pisać odkąd tu mieszkam :)

wezwanie do zapłaty otrzymałam Fra nr.....ale nie otrzymałam a dzis w skrzynce list z fra data nadania 27-10-2015, super ku..........a.
A dzis 13 ale listopad
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam mniej siwych włosów odkąd mam tylko efaktury, polecenia zapłaty, dostęp do eboków, etc.

Dostalam awizo. Super. Ale czemu listonosz nie napisal skąd mam odebrac moj list?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

bo nie wiedział :P

na Dąbrowę jakoś trafiają, chociaż listy idą 3 tygodnie - a tam nietutejszym ciężko trafić (co za baran postawił znaki "Dąbrowa" tylko od strony żukowa, do tego 95% domów znajduje się na jednej ulicy która jest... już za znakiem kończącym miejscowość. Powinna być zielona tabliczka ze strzałką).

Inne tematy z forum

Gdzie kupujecie mięso? (22 odpowiedzi)

Witam Mieszkam w baninie od niedawna i ostatnio miałam nieprzyjemnosc zakupic mieso w Markecie...