Banino
Pediatra - gdzie w okolicy? (21) w związku z tym, że jeszcze nie mieszkam w Baninie, napiszcie proszę, gdzie... K. Poszukuję fachowca do zrobienia łazienki (11) konkretnie chodzi mi głównie o kogoś kto dobrze wykona kabinę prysznicową bez... Dorota Eko bud, Saturna - proszę o opinie. (10) witam zamierzam zakup domku(szeregu) na ul saturna.mam pytanie do panstwa... user_1376930604
Parkowanie w zatoczce pod szkołą.... (114) Pewnie walka z wiatrakami ale apel do Rodziców którzy rano musza zaparkować... sid Nauczyciel gry na gitarze dla dorosłego poszukiwany (1) Szukam muzyka z Banina lub okolic, który mógłby dać kilka lekcji gry na... Baninior Znaleziono klucze na Lawendowej (2) wiadomość tel. 600 379 104 Asia RUCH NA ul. Pszennej (61) Powstała inicjatywa uregulowania (spowolnienia) ruchu w ciągu ulicy Pszennej.... rozana Schetynówki w Baninie (11) .................... Oprócz tego, w klasyfikacji powiatowej, na... ZBIG Fundusz Sołecki Banino 2016 (83) W dniu 28.09 2015 przedstawione zostały 3 wnioski z czego 2 były głosowane... wkozaz Podatek od nieruchomości (8) ponieważ od niedawna jestem właścicielem domku, czy ktoś może mi przybliżyć... K. Rozbudowa Kartuskiej (3) Dobre informacje dla naszej wsi i dojeżdżających do centrum Gdańska: Wuzetką... Szkolka.Hanutkowo Błąkający się pies (3) Dziś ok.20.15 po ul.księżycowej biegał ładny bokser może właściciel go szuka... Mieszkanka stara Co to było? (5) Czy ktoś wie co koło 19.00 - 19.05, rozbłysło dzisiaj jasnym niebieskim... Ciekawy Odblaski!!! (51) Nadszedł czas, kiedy to coraz wcześniej robi się ciemno. Zwracamy z pracy,... Nati Internet (28) Kończy się umowa z air net co polecacie w zamian ul. Pszenna deni Delikatesy Max Xavier - nie mozna płacić kartą (59) Witam. Ucieszyłam się, ze w Baninie powstały nowe samoobsługowe delikatesy.... Urszula Nie chcesz korków - się wyprowadź. (33) 5 lat temu popełniłem blad życia- wyprowadziłem się z gdanska do rebiechowa.... pawel Strefy ograniczonego użytkowania nieruchomości wokół lotniska stają się faktem (28) http://kartuzy.info/wiadomosc,24397,Zukowo-Burmistrz-nie-chce-ograniczenia-ro... M. Projekt kanalizacji sanitarnej-kontakt Eljot 696-451-605 (13) Mieszkańcy nie mogący uczestniczyć w spotkaniu dotyczącym projektu budowy... Sołtys Banina Wyrównywanie dróg (6) do kogo należy zwrócić się z prośbą o wyrównanie drogi J.G