Banino
Wypadek Lipowa/Kolejowa (4) Jakiś spory wypadek był z 30 min temu. Ktoś zna szczegóły?? tiroriro Sklep Odido? (4) Dzień dobry, Czy może ktoś organizuje się co sie dzieje ze sklepem Odido?... Nati Witam jak wam śmiga internet??? Jaki macie ul. wspólna? (17) Poszukuję zmiany z internetu mobilnego na lepsze łącze,czy nadal volta ma... xyz
Powódź na Goździkowej (56) Witam pewnie dziś wiele osób miało problem z wodą na swoich posesjach. U mnie... goździkowa Sygnalizacja na Lotniczej - nagłe czerwone (20) Powiedzcie mi, o co chodzi z tą sygnalizacją na krzyżówce... mieszkaniec banina KoMunikacja (10) Jaka jest komunikacja z Baninem dla niezmotoryzowanych? Wie ktoś? Grześ Dekiel czarny - pokrywa od beczki zaginęła na Imbirowej (8) W dniu 08.11.2015 na skutek "wiatru" wywiało mi z ogrodu przykrywę na beczkę.... Vincenty Siwy dym (58) Czy nie przeszkadza wam to ze wieczorem jak ludzie oczywiscie nie wszyscy... Ak Znaleziono kotkę (1) Na ul. Jasia i Małgosi znaleziono śliczna szara kotkę. Kotka oswojona. Osoby... Ewa i Ania Kanalizacja ul. Rolnicza, ul. Pszenna, Źródlana oraz ulice do nich przyległe. (30) W ramach gminnej inwestycji współfinansowanej ze środków unijnych dotyczącej... Paweł Koreń Akacjowa - dojazd do PKM (1) czy ktoś orientuje się, czy ulica będzie zamknięta w związku z remontem,... K. Znaleziono kota (1) Witam, w ubiegłym tygodniu na ul. Złotej przybłąkał się biały kot. Śliczny... Gosia Gdzie VOLTA w Baninie? (48) Witam wszystkich, Czy ktoś z Was orientuje się gdzie w Baninie świadczy... volta? Dobra myjnia samochodowa (15) Witam Proszę o info czy w baninie jest jakas myjnia samochodowa, koniecznie... Adam Hallowen (73) Co myślicie o tym? Od kilku lat widzę,że dzieciaki biegają po wsi w to... Mama Brak prądu na Familijnym (9) Czy ktos coś wie kiedy będzie awaria usunięta? MWB Listonosz (52) nie wiem co i czemu ale listonosz ostatnio nie popisuje sie - ba bym... jedrek Połączenie z PKM Rębiechowo (19) http://m.trojmiasto.wyborcza.pl/trojmiasto/1,106540,19134825,pkm-rozwija-komu... Marcin Wywóz śmieci (14) Wkrótce wprowadzam się na osiedle familijne i czas poszukać firmy która... Jagoda Biblioteka w Baninie? (13) Witam Czy w Baninie jest jakaś Biblioteka publiczna? Jak jest wyposażona? I... Remes