Banino
Siódme Niebo Powodzie na osiedlach - grzyb, wilgoć. (5) Dzień Dobry. Czy ktoś z mieszkańców osiedli 7 nieba chciałby się podzielić... mieszkaniec Pierwszeństwo przejazdu (18) Witam, jadąc z dzieckiem do szkoły ul Tuchomską mijamy wiele bocznych... hmmmm Ile płacicie za media, prąd, ogrzewanie? (13) Witam, Ile płacicie za opłaty za miesiąc? Jaka srednia wychodzi?... nn
Autobus szkolny- Chmara (5) Witam, czy ktoś orientuje się może czy jest planowane uruchomienie jakiejś... niedługo mieszkanka Osiedla Król Autobus 126 (19) Witam. Autobus 126 w godzinach szczytu jest często przepełniony. Przydałoby... Krzysiek A tutaj nic nie ma (1) Coś takiego wyczytałem na innej stronce. A tak chciałem zostać strażakiem... OLO Młody rudy kotek (2) Witam! Czy komuś zaginął młody rudo-biały kotek bo kręci się taki w... Domi Znaleziono małego kotka (4) Na ulicy Pogodnej znaleziono małego kilkumiesięcznego kotka. Czarnego z białą... Radek Szukam elektryka (3) Jak macie jakieś namiary na dobrego elektryka w rozsądnej cenie to bardzo bym... monmatuzalem Bieganie (6) Witam, szukam osoby-osób na małe treningi biegowe (kilometraż 10-20km).... --- Start PKM (82) Mamy już rozkład, a przystanek dalej WIDMO na bezdrożach ...... jo na Piec gazowy - ustawienie (11) Sąsiedzi, jak macie ustawione piece, tzn. w czasie gdy nie ma Was w domu... nowy mieszkaniec Dojazd do PKM (28) Mam pewien pomysł- może jeśli ktoś będzie podjeżdżał autem na daną godzinę na... Nati Zatrucie czarnym bzem w gimnazjum w Baninie (25) witam czy rodzice który dzieci pochorowały sie po lekcji biologii mają jakiś... riben Podsumowanie wątku Banińskiego :) (19) Witajcie u Nas w Baninie z istnych koszmarów krainie, tu sąsiad sąsiada chce... Tfu! Rca Gazem pieprzowym po oczach. (21) Dzisiaj, przed własnym domem i w biały dzień, zostałem potraktowany przez... Sąsiad Błąkający się czarny piesek na osiedlu Familijnym (8) Od dwóch dni w okolicach osiedla Familijnego między Goździkową a Cynamonową... Baninior Dobry wet w Baninie lub okolicach (16) Czy ktoś korzysta i może polecić dobrego weterynarza z okolicy? Chodzi mi o... dd PKM dojazd (6) Wie ktoś może ile zapłacę za przejazd kolejką z przystanku Rębiechowo ->... Uczen Ulotkarze na motorach? (4) Ktoś,coś...? mała mi