Banino
PROŚBA - mieszkańcy osiedla po lewej stronie Lipowej (2) Drodzy sąsiedzi Proszę, nie wyrzucajcie resztek jedzenia, w tym również... jo na Piłka nożna (amatorsko) (6) Czy w Baninie są chętni do weekendowego grania w Piłkę nożną??? Chętni niech... kongo73 żłobek (3) Czy przydałby się żłobek w Baninie?? Wiem że jeden jest w Novello a kolejny w... ja
Co powstaje przed Cmentarzem? (29) Przy wjeździe na cmentarz wylano 4 betonowe kotwice. Czy ktoś z Pqństwa... Totka ulica ogrodowa (15) Witam, jeżeli dubluje temat z góry przepraszam. Interesuje mnie opinia... magda85banino Kablówka Volta (18) Czy ktoś z Banina decyduje się na internet i telewizje od firmy volta? Był... ~~ Równanie dróg (23) Zimy praktycznie nie było .W gminie powinno zostać mnóstwo zaoszczędzonych... mb dowóz dzieci do szkoły (26) Proszę o informacje jak radzicie sobie z dowozem dziecka (dzieci 0-III klasy)... Klaudia odzież dla dziecka i męża - gdzie kupię w Baninie? (3) Witam. Jestem nowa mieszkanka. Mam pytanie czy mozna w baninie,kupic jakas... Marta wczorajsze zebranie (21) czy jest na formu osoba, która była na zebraniu i mogłaby w dwóch zdaniach... Baninianka chamstwo na tym forum.... (20) ... można lepiej zrozumieć po przeczytaniu tego artykułu. Dużo w nim smutnej... Steffi firma security - poszukiwana (12) Czy ktoś może polecić jakąś firmę security monitorującą na obszarze Banina?... ladyM Poszukuje lokalnego specjalisty od ogrodzenia (1) Witam. Czy koś z Was może polecić jakiegoś lokalnego fachowca lub firmę,... Jacek co by bylo gdyby (19) Co by bylo gdyby na osiedlach nowwych zainstalowac kamery ccd ? monitoring... kris Parkingi Pszenna (20) Myślę że na Pszennej należy wprowadzić zakaz zatrzymywania się i postoju -... ToKaj Mieszkanie przez sciane (13) Załozyłam nowy watek bo chciałam sie zorientowac jak jest w nowoczesnmym... Jola Atrakcje i formy spędzania wolnego czasu w Baninie (12) Jakie są możliwości spędzania wolnego czasu w Baninie? Mam na myśli jakieś... Kejszo Zameldowanie w Baninie (11) Witam. Mieszkam i mam zameldowanidm w Gdansku. Planujemy przeprowadzke do... motomoto PAMIĘTAJCIE O ZEBRANIU (4) SPOTKANIE Z MIESZKAŃCAMI SOŁECTWA BANINO dotyczące konsultacji w sprawie... jojo Jak co roku na wiosnę PRZYTOCZĘ TEMAT Nieporządek i brud w całym Baninie (17) 1. Piach wokół krawężników koło pętli i wzdłuż całej Lotniczej (prawie drogi... Reszpel