Spotkanie wiejskie (z Burmistrzem Żukowa?) w Baninie 11.03.2014 (12) Na stronie Żukowa znalazłem informację, że ustalono terminy zebrań sołeckich.... Dar Babski wieczór - zapraszamy wszystkie panie. (3) http://www.radabanino.pl/informacje/147-babski-wieczor-zapraszamy-wszystkie-p... Ula osiedle bliźniaków-projekt Sówka (2) Witam, czy ktoś może wie lub może ktoś mieszka na osiedlu domkow... zuza
Czat z władzami Gdańska na temat komunikacji (3) Witam, dzisiaj (czwartek, 13.02.2014) o godzinie 18 na stronie:... Jac Ubezpieczeniem objęte są drogi Gminne !!! (1) Na prośbę wielu mieszkańców Banina, którzy uszkodzili samochód na drogach w... RSB konsultacje w sprawie kopalni odkrywkowej Borowiec czy ktoś coś słyszał (3) Pod koniec zeszłego roku był wątek w którym to przedstawiono plany ekspansji... ... TIRy w Miszewie (4) Czy ktoś poruszał gdziekolwiek sprawę TIRów, które oczekują na... Miejscowy Problemy komunikacyjne - linia 126 (11) Każdy z nas miał przyjemność podróżować autobusem linii 126. Od lat sytuacja... wiki8 Zaginął pies foksterier zdjęcia (24) Zaginął pies foksterier, 2 tyg temu. Ktoś zrobił wpis o znalezieniu, ale... sąsiadka Zgubiono klucze do auta w rejonie ul. Polnej (1) Wczoraj wieczorem prawdopodobnie w rejonie Polnej, Gwiezdnej, Tęczowej i... Paweł Odwołanie Żurawicza (80) Czy ktos orientuje sie w procedurach na temat organizacji referendum o... baniniak maxi&xavier portfel (5) Dzisiaj o 15 20 zostal mi przy kasie ukradziony portfel bordowy firmy nicole... barbara Sylwester w remizie (12) Witam, Czy w tym roku organizowany jest bal sylwestrowy w remizie? Pozdrawiam Banino Znaleziono psa na ul. księżycowej (15) Witam W nocy z 30 stycznia na 1 lutego znaleźliśmy psa na ul. księżycowej.... Zayl Kupno domu w Baninie w firmie siódme - niebo. (11) Jestem zainteresowana kupnem domu w Baninie wybudowanego przez Dewelopera... Tola skrzyżowania (50) Witam. Trochę się dzisiaj zdziwiłem bo o mały włos skasował bym auto.... ziomek Harmonogram wywożenia śmieci na 2014? (2) czy ktoś wie kiedy lub gdzie zostanie udostępniony? Marta Drogi w baninie (29) Czy ktoś może podeslac nr telefonu lub maila do urzędasow odpowiedzialnych za... Adaś NETIA (15) macie może ostatnio problem z internetem od neti albo orange? ja Poszukiwany RADNY z okolic Pszennej - zdychające morale. (2) Czytając informacje na temat Banina w internecie znalazłam coś takiego:... mieszkanka Pszennej