Beznadzieja na pewno tam nie wrócę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie polecam

Wybrałam się ze znajomymi do tego "klubu" na halloween. Obsługa była bardzo nie miła. Ja płaciłam 10zł. za siebie a chłopak 15 zł., w szatni zawołali sobie 10 zł za dwie kurtki. Kiedy zaczęliśmy szukać miejsca a było dosyć wcześnie bo impreza się dopiero zaczynała okazało się, że prawie wszystkie stoliki są zarezerwowane zostały tylko małe stoliczki i fotele więc nie mając wyjścia zajęliśmy je, jednak nie darzyliśmy jeszcze dobrze usiąść gdy przyszła "miła" Pani z obsługi i poinformowała nas, że jeśli chcemy siedzieć przy tych stoliczkach musimy zapłacić 50zł!!!!!!! Dodam, że na nich nie było karteczki z rezerwacją zostały nam miejsca stojące przy barze!!! Oto co może zaproponować Wam Dream Club w Sopocie...Zdenerwowana zażądałam zwrotu pieniędzy, a ze znajomymi opuściliśmy snobistyczne towarzystwo Dream clubu i bawiliśmy się gdzie indziej. Cała ta sytuacja to po prostu jedna wielka żenada, płacisz wymagasz a tu nawet nie ma gdzie usiąść, uważam, że jeśli są takie sytuacje obsługa powinna informować o tym klientów przy płaceniu za wstęp. Moja noga więcej tam nie stanie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Prawda ,Dream Club nie jest tanim miejscem . Jest to lokal skierowany do segmentu Premium i top Premium . Taka jest Polityka tego miejsca . Dla mniej zamożnych lub bardziej oszczędnych klientów polecam Tropikalną Wyspę lub Nową Republikę (najtańszy lokal w trójmieście )
Proszę to zrozumieć że muszą być na rynku też produkty droższe :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Re: Odpowiedź obiektu:

Drogi właścicielu nie chodzi już nawet o pieniądze ja mogę zapłacić za wstęp 30 a nawet 50 zł., ale w moim mniemaniu nie płacę tylko za możliwość postawienia nogi na parkiecie w waszym clubie i postanie sobie przy barze lecz za możliwość skorzystania ze stolika i krzeseł (nieodpłatnie jak to bywa w innych miejscach) nie wiem czy to tak trudno Panu z wyższych sfer zrozumieć?! :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Jestem pracownikiem DC nie właścicielam . Jeśli może pani zapłacić 50 zł to problem rozwiązany , zapraszam . I po co był ten cały raban :)
Stolik można też zająć kupując butelkę alk.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Odp

Pracowniku DC proszę czytać ze zrozumieniem! Napisałam "mogę zapłacić za wstęp 30 a nawet 50 zł" za WSTĘP nie za stolik!!!!!!! Zresztą uważam za głupotę przymus zamawiania wódki której nie lubię tylko po to by mieć możliwość zajęcia "stoliczka'" (bo stolikiem nazwać tego nie można...). Także dziękuję za zaproszenie ale nie skorzystam, jest masa innych lepszych, przewyższających poziom waszego lokalu klubów.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Proponuję jakiś lokal z ławami biesiadnymi i wstępem za darmo jest w okolicy trójmiasta kilka takich . Rozumię iż są różne potrzeby różnych klientów .
Pozdrawiam .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Re: Odpowiedź obiektu

rozumiem - jak już
arystokrato
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Proszę o dpowiedź - czy rezerwacja stolika w cenie 50 zł jest równoznaczna z otrzymaniem butelki, czy też ta butelka kostuje np. 100 zł, napój kolejne 50 i tylko otrzymujemy 50 zł zniżki ???

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

No niestety tak jest. Rezerwacja jest bezzwrotna, chyba że kupisz wódkę, wtedy jakby za rezerwację mogą ci zwrócić. Chore to niestety.
Też była w DC, też jestem zawiedziona i to mocno, też nie mam ochoty tam wracać i odradzam znajomym.
I nie chodzi o ceny, choć są masakryczne ale o traktowanie klienta. Wydawałoby się, że w takim lokalu ma się poczucie, że jest się kimś, niestety jest zupełnie inaczej.

Pozdrawiam

hehe odpowiedz PRACOWNIKA dc mnie rozbawila. nigdy tam nie bylam, ale czytam sobie wypowiedzi . jak sie placi wielka sumke za cos to nie dlatego, ze ten klub jest przeznaczony dla bogatych ludzi i zwyczajnie zebrze , tylko dlatego, ze ma cos wiecej do zaoferowania - TO CHYBA LOGICZNE biedny pracowniku - hipokryto ;)

Ty burku głupawy nie rozumiesz, że klient zadowolony zostawi więcej pieniędzy na barze niż zdegustowany już na początku opłatą za stolik. Za taką odpowiedź to widze że powinieneś być pracownikiem świńskiej ubojni a nie lokalu w Sopocie. Wstyd mi za takich debili bo sam jestem z Sopotu
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Byłam w Dream Clubie 2 razy i mimo, że bawiłam się z mężem wyśmienicie więcej tam nie pójdę. Muzyka super, wystrój wysmakowany...
Ceny: Za wejście płaci się 20 zł (szczerze myślę, że nie jest to drogo). Jednak fakt, że za zajęcie stolika trzeba zapłacić 50 zł lub kupić wódkę za 120 zł to już przesada. Byłam na imprezie Hallowen, tłumy ludzi, stoliki zajete, siedzielismy na zmianę ze znajomymi przy barze. Ok. Jednak tydzien później byly pustki, stolików wolnych mnóstwo, przycupnęłam na chwile, bo nogi mnie rozbolały od tańczenia a tu już leci Pani, że trzeba zapłacić 50 zł. Żenada!!!!!! Uśmiechnęłam się, wstałam i poszłam sobie usiąść na schody. A przy stoliku nie usiadł nikt, przez kilka godzin ;-) Wypiliśmy kilka drinków, za każdym razem był mały napiwek dla barmana. A musieliśmy stać, bo miejsca przy barze zajęte.
Żeby wejść na gorę trzeba mieć karte klubową (250 zł), no ekstra tylko najpierw chciałabym wejść i zobaczyć czy warto ja wykupic. Pomieszczenie dla VIPów może mi nie przypaść do gustu i co wtedy? Pan Ochroniarz nie mógł tego pojąć. Trudno: karty nie kupimy a i do klubu więcej nie pójdziemy. Za twarde schody mają :-))))
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0