Beznadzieja na pewno tam nie wrócę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie polecam
Wybrałam się ze znajomymi do tego "klubu" na halloween. Obsługa była bardzo nie miła. Ja płaciłam 10zł. za siebie a chłopak 15 zł., w szatni zawołali sobie 10 zł za dwie kurtki. Kiedy zaczęliśmy szukać miejsca a było dosyć wcześnie bo impreza się dopiero zaczynała okazało się, że prawie wszystkie stoliki są zarezerwowane zostały tylko małe stoliczki i fotele więc nie mając wyjścia zajęliśmy je, jednak nie darzyliśmy jeszcze dobrze usiąść gdy przyszła "miła" Pani z obsługi i poinformowała nas, że jeśli chcemy siedzieć przy tych stoliczkach musimy zapłacić 50zł!!!!!!! Dodam, że na nich nie było karteczki z rezerwacją zostały nam miejsca stojące przy barze!!! Oto co może zaproponować Wam Dream Club w Sopocie...Zdenerwowana zażądałam zwrotu pieniędzy, a ze znajomymi opuściliśmy snobistyczne towarzystwo Dream clubu i bawiliśmy się gdzie indziej. Cała ta sytuacja to po prostu jedna wielka żenada, płacisz wymagasz a tu nawet nie ma gdzie usiąść, uważam, że jeśli są takie sytuacje obsługa powinna informować o tym klientów przy płaceniu za wstęp. Moja noga więcej tam nie stanie.