Błąkający się czarny piesek na osiedlu Familijnym

Temat dostępny też na forum: Banino
Od dwóch dni w okolicach osiedla Familijnego między Goździkową a Cynamonową błąka się mały czarny piesek, wyglądający jak kundelkowa wersja yorka (malutki i świeżo ostrzyżony a la york). Ma na szyi żółtą obrożę. Jeżeli ktoś zna właścicieli lub sam jest właścicielem - proszę o przekazanie informacji tudzież zajęcie się psem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Błąkający się czarny piesek na osiedlu Familijnym

Błąkające się zwierze po wsiomieście jest samo dla siebie niebezpieczeństwem. Radni i UG Żukowo z pewnością rozwiążą ten problem. Jest schronisko. Są pieniądze. Wystarczy ich powiadomić
aby uratować zwierzaka lub odnaleźć zrozpaczonego właściciela.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

błąkający sie czarny piesek ma swoją bude przy ulicy pszennej 59 , jesli ktos ma czas to niech podejdzie do tego buractwa i zwróci uwagę
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

To nie jest piesek wyglądający na psa przy budzie z ul. Pszennej 59
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przy Otido jest ogłoszenie, że właściciel poszukuje swojego pupila. Opis pasuje do psiaka, którego Państwo zauważyli na o. Familijnym
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

dlaczego zaraz buractwa.
A i Ty jesteś murgrabią?
Ja widzę jak niektórzy ludzie wypuszczają Yorki lub inne psy , małe szczekliwe, sr.jace szczury . A tem mały kundel lata non -stop sam bo jasnie Państwo z nim nie wyjda on chyba mieszka w szarym Czworaku na Złotej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

ten piesek jest z Malinowej. Państwo nie bardzo interesują się losem swojego pupila- lubi wbiegać pod koła auta. Kiedyś szukałam właściciela, chciałam go odprowadzić bo myślałam, że się zgubił. Nikt w ich domu nie otwierał a sąsiedzi potwierdzili, kim są właściciele.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Drodzy państwo właściciele szukają pieska są nawet powieszone ogłoszenia bardzo prosze o zatrzymanie złośliwych komentarzy dla siebie iż jest to nie na miejscu. Tel właściciela 604228932.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Sucha karma (43 odpowiedzi)

Hej. Mam pytanie czy znacie markę Mills Farm? Karmię moją sunię suchą karmą, do tej pory...