Witaj Elu ja pracuje juz kilka lat opinie sa rózne tak jak wielu ludzi ale ja osobiscie moze nie chwale ale powiem ze przy dzisiejszym rynku pracy warto spróbowac jak dla mnie ok. wypłata co miesiąc nie ma jakis tam spoznien.Wynagrodzenie moze nie rewelacja na początek ale gdzie teraz płacą dobrze?
Teraz dobrze płacą już tylko chyba za granicą (Austria, Niemcy a nawet Czechy) lub u nas w filiach korporacji międzynarodowych w branżach IT, spedycja, doradztwo biznesowe i finansowe, e-bankowość czy nieruchomości (tylko niektóre agencje). W ubezpieczeniach ciągle szukają nowych, młodych wilków co już daje dużo do myślenia.
Nie wilków, tylko jeleni którzy pod przykrywką młody dynamiczny zespół, zdobycie doświadczenia, awans, prestiżowa firma, lider rynku będą zasuwali od rana do wieczora za 1,2 do 1,5kpln
Tmk, dzięki za oświecenie. Mam od nich (ubezpieczycieli) ciągle zaproszenia na rozmowy kwalifikacyjne mimo, że nie składałem do nich mojej aplikacji (złożyłem parę miesięcy temu i pewnie dlatego mają mnie już w swojej bazie danych niestety). Brakuje mi z ich strony tylko reklam ich produktów (dobrze, że nie siedzą w lodówce).