CYKLINOWANIE szukam

pilnioe potrzebny tani i uczciwy cykliniarz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CYKLINOWANIE szukam

ostatnio u mnie w domku robili podlogi 20 zl za metr
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

z lakierem? tanio :) daj namiar
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

samo cyklinowanie z tego cos ie orientuje to drugie tyle biora za lakierowanie czyli razem 40 zl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Witam.
Mogę Pani zaproponować ciekawą i fachową ofertę. Proszę o kontakt i powołać się na odp z tej wiadomości. nr 508-356-595
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Witam, możemy zrobić za 20 zł samo cyklinowanie, profesionalnie. 508-356-595

20 zł za m2 chyba samo cyklinowanie .

witam , 25 zł za metr jak cos prosze o kontakt 513008165

Bardzo solidnie i bezpylowo od 20pln m²

Świetna opcja http://adammus.net/wybieramy-dobry-lakier-do-podlogi/ naprawdę polecam.

podbijam,
może jakiś fachowiec się podejmie? bardzo chcę wybielić, rozjaśnić parkiety, nigdy nie lakierowane, tylko pastowane, dość jasne same w sobie. Nie chodzi o całkiem białą podłogę, a efekt wybielenia, rozjaśnienia. Proszę o koszty i namiary na wmp12345@wp.pl. łącznie w 2 pokojach to jakieś 25 m kw.

cyklinowanie-trojmiasto.cba.pl

U siebie w domu przeprowadzałam ostatnio ten zabieg.
Może poszukaj fachowca w serwisach, gdzie fachowcy zamieszczają swoje ogłoszenia świadczenia usług, albo zamieść zlecenie na wykonanie konkretnej usługi?
Ja tak zrobiłam, jak cyklinowałam podłogę w swoim domu i wymieniałam okna.
Znalazłam swojego fachowca w serwisie ktozbuduje.pl
Może i ty spróbuj, wystarczy zamieścić zlecenie.

http://cyklinowanie-podlog.pl/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

15 zł za 1m2 cyklinowanie tel.503820431 szybko i dokładnie !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

ty to chyba z kaszub się urwałeś? i jeszcze na dodatek pewnie starym kornikiem cyklinujesz co? w trójmieście renomowani specjaliści biorą 30zł za m2 i pracują na najlepszych cykliniarkach typu hummel bądź bona. 10 lat temu były takie same stawki a takie kaszuby psują rynek właśnie takimi cenami, jaka praca taka płaca, jak chce się mieć dobrze zrobione to trzeba zapłacić. A teraz kilka słów do zleceniodawców którzy ciagle piszą, że chcą jak najtaniej- myślicie, że fachowców inflacja omija? co chwile nam zus podnoszą a rodziny też musimy utrzymać. albo tanio albo dobrze.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

bondek popieram cie w 100% ale niektórych podatki i zus nie dotyczą widocznie zauważyłem też napływ taniej siły roboczej z kaszub wynajmują w trójmiescie mieszkania zrobią sobie stronę internetową i fisiują z cenami we wszystkich branżach psując rynek jeden z Bytowa sobie koło mnie zamieszkał
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Z tymi "tanimi to bym uwazala ... kolezanka miala wlasnie po takich jeszcze raz szlifowana cala podloge i 2 tygodnie mieszkanie w remoncie " Jakies 3 lata temu cyklinowal u nas pan Rafal z moreny 501167890 "wysoki tęgi pan takze ciezko go pomylic z innym :) ", podlogi dzis wygladaja jakby skonczyl pare dni temu takze mozna polecic ... za cala podloge 21 m2 z lakierami zaplacilam nicale 850 zl

Inne tematy z forum

Meble biurowe na zamówienie - najlepsza firma? (23 odpowiedzi)

Hej, szukam firmy z Trójmiasta, która zajmuje się produkcją mebli na zamówienie - chodzi o meble...

Domy drewniane Fides (4 odpowiedzi)

Czy znajdzie się tu osoba, dla której firma Fides Domy z Gdańska realizowała budowę domku z ich...

Szukam BHP-owca co przeprowadza szkolenia wstępne (16 odpowiedzi)

No właśnie, co przeprowadza szkolenia wstępne i wyda zaświadczenie o odbytym szkoleniu można...