Polecam wszystkim Caruska i pana Jacka S (1) Cały kurs kosztował mnie 1250zł (31 godzin jazd) + 50zł za lekarza i trwał w... Cin SUPER (1) Wszystkim polecam pana Marka Turskiego, w trzy godziny potrafił sprawić, że... Maja Polecam Caruska i pana Marka Turskiego! (1) Carusek to świetna szkoła jazdy, a pan Marek Turski jest kompetentnym,... Aleksandra
Polecam Pana Jacka Suszyńskiego (1) Ogólnie Carusek nie wyróżnia się czymś szczególnym spośród wieli OSK w... Ania Ośrodek zdecydowanie najlepszy w mieście POLECAM!!!! (1) Wykłady odbyłam na Wita pod wodzą MITCHA - świetny wykładowca. Wykłady... Beata :) Polecam Piotra Zauckiego (1) Wszyskim osobom zastanawiającym się nad wyborem instruktora polecam pana... Natalia Pan Jacek Suszyński? Jestem na TAK! (1) Z Panem Jackiem łączy mnie tak wiele, że nie wiem od czego zacząć.. :D od... Matt Carusek !! POLECAM go Wszystkim (1) Polecam CARUSKA wszystkim zdającym, którzy chcą mieć prawko w kieszeni od... Weroniś Jacek Suszyński (1) Pan Jacek Suszyński to BARDZO DOBRY instruktor (mam porówanie z... Danka Jacek Suszyński :> (1) Profesjonalista z ogromnym poczuciem humoru.Z nim wszystko staje sie prostsze... Kilerka Polecam Pana JACKA SUSZYŃSKIEGO !!! (1) Polecam p. Jacka całym sercem - nie ma lepszego w mieście!!! Pan Jacek ma... Beata D. Polecam Caruska! (1) Fajny ośrodek, wykłady prowadzone bardzo przystępnie i ciekawie. Mitch to... Ola Polecam CARUSEK!!! (2) Bardzo fajny ośrodek szkoleniowy. Bardzo polecam instruktora Krzysia Sz. bo... Leszek POLECAM (1) Polecam gorąco CARUSKA. Wykłady odbyłam na Wita Stwosza z Mitchem. Wykłady... Renata Bardzo Polecam :) (1) Jak zaczynałam kurs w Carusku to nawet przez myśl by mi nie przeszło,że zdam... Basia Pan Jacek Suszyński - rewelacja! (1) Kurs na prawo jazdy robiłam w innej szkole - do Caruska trafiłam po n-tym nie... Beata S-Ż Ogromne podziękowania dla p. Jacka Suszyńskiego (1) Ogromne podziękowania dla Pana Jacka Suszyńskiego za niespotykany... Beata Gelińska Jacek Suszyński najlepszy z najlepszych:) (1) Panie Jacku dziękuje za wszystko, za spędzony czas, wspólną naukę, dobre... Dorota Jacek Suszyński 120% !!!!!! (1) Poprostu nie ma lepszego w mieście ! ;D Potrafi bardzo dobrze wszystko... ŁukaszDworczyk Jacek Suszyński polecam!!! (1) Zdalem za pierwszym razem chociaz egzaminator chcial mnie specjalnie oblac,... Damian M.