Popieram w pełni przedmówczynię ! Zamiast 60 minut jeździsz 45-50 ! (2) W pełni popieram moją przedmówczynię. Dokładnie tego samego doświadczyłam... Kasia Mieszane uczucia... (2) zajęcia teoretyczne były ciekawe lecz tragedia chwilami jesli chodzi o... ami hmm (1) zdalam egz na prawko kilka dni temu, co prawda za drugim razem, ale zdalam:)... kika
MIREK STACHURSKI NAJLEPSZY;-))))))) (1) No wlasnie,wkoncu znalazlam stronke z opiniami naszych istruktorow z... Izunia.M Świetna szkoła;) (1) "Gratuluję zdania egzaminu"-takie słowa usłyszałam po pierwszym... Kasia wszystko się zgadza :) (1) „Zaliczam pani egzamin, gratuluję” usłyszałam dziś po powrocie... Ania Supehr! (1) Jestem bardzo zadowolona z tego, że zdecydowałam się na kurs właśnie w... Martha T. :) (1) Jak narazie jeszcze nie dotarłem do egzaminu teoretycznego ale jak narazie... piotr POLECAM (1) Jeździłam z 4 instruktorami z Caruska, wszyscy byli mili, kulturalni i na... Lenka Pełny profesjonalizm - polecam! (1) Bardzo dobra szkoła, uczą solidnie i profesjonalnie.Szczególnie miło... JULITA dzięki Mitch (1) Dziękuję Mitchowi za cierpliwość, spokój, opanowanie, profesjonalizm, a... Magda M Dziękuję :) (1) nigdy nie pisałam żadnych komentarzy, ale może warto...Dziękuję Piotrowi... Dominika Udało się!:) (1) Po paru porażkach (mój drogi instruktor wie dobrze ilu:) udało mi się w... Gosia poprostu...najlepszy (1) zaczne od tego, że teoria w wydaniu Mitcha okazała się świetna i... Marta iza ignatowska - opinia (1) ten osrodek jest poprostu super, a z instruktorow polecam Miecia :)... iza ignatowska ZDAŁAM !!!!!! :) (1) udało się.... zdałam egzamin za drugim razem (za pierwszym się nie udało... Asia C. Reklama nie kłamie :) (1) Caruska wybrałam ze względu na lokalizację, ale szybko przekonałam się, że... efka Rewelacja! (1) pomimo że zdałam za 4tym razem , doskonale sie bawiłam :) dziekuje Mitch :D... Gosia pytanie (1) Chciałabym się dowiedzieć, jak wygląda sprawa odnośnie zmiany instruktora?... Maja Nastka - opinia (2) Dzięki!! Zdecydowanie najlepsi intruktorzy w Trójmieście!!! Serdecznie... Nastka