Gorąco Polecam! (1) Jeśli chcecie zdać prawko szybko oraz solidnie się przygotować to tylko w... Anika Najlepszy! (1) Serdecznie polecam Caruska jako szkołę nauki jazdy. Teorię zdałam za... Joasia polecam, polecam!! (1) Tydzień temu zdałam (teoria za pierwszym przy małym wysiłku). Pani Karolina... maja
jak prawko to tylko w Carusku!!!!! (1) 100 % zadowolenia na każdej płaszczyźnie współpracy - Polecam!!! Carusek... m75 Najlepsza Szkoła w 3mieście :D (1) Właśnie wczoraj zdałam egzamin na prawo jazdy:) z pewnością jest to zasługa... Katarzyna Serdecznie polecam! (1) Wśród wielu gdańskich szkół jazdy Carusek zasługuje stanowczo na miano tej... Amelia Polecam Instruktora p.Marka Turskiego! (1) Z całego serca polecam instruktora jazdy pana Marka Turskiego. To... Magdalena Ł-K. Polecam!!! (2) Niezdecydowane osoby niepełnosprawne SZCZERZE zachęcam do jazd z Panem... Karolina R Polecam CARUSKA i przede wszystkim instruktora Marka Turskiego (1) Bardzo polecam te szkole! Super wykladowcy, sprawna administracja, no i Pan... Ania Ekstra (1) Przed esgzamine wykupiłem jazdy dodatkowe włąśnie w Carusku ponieważ nie... Michał Polecam (1) Jak dla mnie wszystko bylo tak jak trzeba. Kurs przebiegl szybko i tresciwie.... Maciek Polecam, i nie bać się :-) (1) Witam. Właśnie w dniu dzisiejszym zdałem prawo jazdy i z tej okazji szczera... AS Polecam!!! (1) Witam, polecam Caruska! Jest bajkowo! Znajomi mnie namówili na tę szkołę i... DS Polecam! (1) Polecam wszystkim szkołę jazdy Carusek i instruktora p. Marka Turskiego,... Ola polecam! (1) Z reka na sercu polecam szkole Carrusek, instruktora p. Marka Turskiego!... SM Polecam p.GRZESIA !!!! (1) Dzięki niemu zdałam za 1 razem,chociaż jestem blondynką ;) Ola Carusek (1) GORĄCO POLECAM CARUSKA!!! A przede wszystkim pana MARKA TURSKIEGO, jest... Weronika Kursantka - opinia (1) Polecam Pana Jacka. Naprawdę świetny instruktor . Cierpliwy , potrafi... Kursantka Polecam Wszystkim! (1) Przyszedłiem do ośrodka z nadzieją, że nauczę się jeżdźić...nie zawiodłem... Art P (1) Serdecznie polecam . R.Kubica