Co nowego na osiedlu?

hej, czy słyszeliście o jakiś nowościach na naszym pięknym osiedlu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Co nowego na osiedlu?

w komisie mają dzisiaj 50% na ciuchy.

zauważyłem ostatnio, że nie ma już Linguy, coś się remontuje no i zamiast solarium przy warzywnym ma się teraz pojawić sklep mięsny Nowak- rewelacyjne wędlinki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

no mam nadzieję, że ten Nowak wypali :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja też! słyszałam, że otwarcie ma się odbyć z wieloma atrakcjami, może będą rozdawać kabanoski??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

o matko jedyna nie mogli Lisa albo Gzeli tam otworzyć. Syf u Nowaka, tam nie ma co kupować, stare mięso, wędliny też fuu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

nieprawda, ja zawsze kupuę u Nowaka i wiem, że jem prawdziwe mięso a nei sztucznie wypełniane chemikaliami resztki. od kiedy pierwszy raz spróbowałem nie kupuję nigdzie indziej, jak widać użytkownik chyba nigdy nei próbował
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Hej,
A słyszeliście może co będzie w tym lokalu kolo apteki,ten co kiedyś był jakiś sprzęt do odchudzania?

otwarcie sklepu Nowak 4 sierpnia :)

Ten Nowak całkiem ladnie ise zaprezentował :) Solidna marka, ciekawe promocje na wejściu- miejmy nadzieję tylko, że nie będzie takich duzych kolejek jak 4tego..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Oliwkowa Park (34 odpowiedzi)

Oliwkowa Park znajduje się w części Gdańska, która w ostatnich latach niezwykle się rozwinęła....

Jasieńskie Domy (7 odpowiedzi)

Osiedle domów znajduje się w jednym z najszybciej rozwijających się pod względem zabudowy...

Osiedle Hiszpańskie - opinie i oceny (2208 odpowiedzi)

Osiedle Hiszpańskie powstaje w południowej części Gdańska, pomiędzy potokami Kozackim i Oruńskim....