Czarna Perła

Hej, pracował ktoś tam, jaka atmosfera,właściciel itp.??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Czarna Perła

Zenada. Wlasciciel wczesniej handlowal kafelkami i nie ma pojecia o prowadzeniu hotelu. Poza tym placi grosze. W zasadzie zaszczytem jest dostanie szansy pracy dla niego. Czy kasa jest potrzebna? Nie. Kasa jestt dla niego. DNO!!!!!!!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Atmosfera masakra... właściciel czasami miły czasami chamski... nie słucha dobrych rad i wskazówek... kasy nie wypłaca bo nie ma ;) także omijajcie ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

8 zł / h i nie ma opcji na większą stawkę nawet jeśli masz duże doświadczenie, menager jest tam od dwóch miesięcy i usiłuje coś rozkręcić ale wątpie że mu się uda skoro właściciel ma takie podejście jak piszecie.
Na śniadaniach chyba trzeba również dbać o zaopatrzenie, ja usłyszałam że jak czegoś zabraknie np. parówek to trzeba " tup,tup,tup do biedronki" bo nie może być takich sytuacji :-), żenada!
Swoją drogą za 8 zł na h to pracowałam w 2008 roku, niech właściciel sam ciśnie po parówki do biedronki i pracuje od 6 rano, wtedy najwięcej zaoszczędzi.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

w końcu do Biedronki nie masz daleko - wystarczy przejść na drugą stronę ulicy, a jeśli zaopatrzeniowiec położył sprawę, no to cóż, bywa, więc nie przesadzaj i ciesz się, że do Makro nie musisz tupać :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Nie chodzi o to że nie mogę tylko o to że za marne grosze masz wszystko robić żeby szef miał jak nawiększy zysk, najlepiej jeszcze miotłę se w du.... Wsadzić i zamiatać przy okazji!!!!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

czy coś się zmieniło od ostatnich wpisów?

Nic się nie zmieniło, każę zapieprzac pierwszy dzien darmowo 12 h.
Jego żona dorwala sie do wladzy a nie potrafi sie zachowac przy ludziach, opieprza pracwonikow i wymaga jakby zarabiali tam miliony....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

to ciekawie, bo miałam iść tam do pracy

Inne tematy z forum

Flextronics Tczew - Opinie (16 odpowiedzi)

Za tydzień mam rozmowę w tej firmie na stanowisko operatora (giętarka) produkcji przez agencję...

Porta KMI Bolszewo (3 odpowiedzi)

Jak w tytule. Pracuje lub pracował ktoś w ich biurze? Jak tam jest naprawdę, bo trochę w necie...