Czy po Polsce krąży Seryjny Samobójca?

Może to
CZARNE PISOWSKIE SOTNIE dokonują krwawej pomsty?Daleko mi do snucia teorii spiskowo-halewiczowych,ale to na prawdę przybiera rozmiary epidemii.Rzecz ma w pewnym sensie wymiar osobisty bo znałem Petelickiego i to jest BARDZO dziwne.Facet miał twardy charakter,a tu nagle samobój.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Czy po Polsce krąży Seryjny Samobójca?

@ Marek
Ma pan dobre wyczucie, to z pewnośćią siepacze Kaczora. Zachodzi obawa o życie Halewicza, trzeba mu zorganizować ochronę, najlepiej Janickiego z BORu, ten to ma kwalifikacje absolutne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

a moze dla niektorych swiadomosc (lub nagle odkrycie), ze sa "tylko" ludzmi jest nie do udzwigniecia (???)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

@ spokojna

Badanie cudzej świadomośći, a na dodatek po jej zniknięciu, wydaje mi się pomysłem bardzo karkołomnym. Wolę analizować bardziej dostępne obiekty.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

... i tak trzymaj
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

"Badanie cudzej świadomośći, a na dodatek po jej zniknięciu, wydaje mi się pomysłem bardzo karkołomnym"
Cudowne :))))

Jednak myliłem się.Petelicki miał problemy z kasą,stracił robotę,początki Alzheimera,koledzy go nie lubili a żona się chciała rozwodzić.Też bym sobie strzelił w łeb.No I JAK TU ŻYĆ PANIE PREMIERZE,JAK ŻYĆ?Pusty śmiech.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

A jak twoja rzyć?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bardzo dobrze Panie Doktorze.A jak z pańską czaszką?Nadal absolutnie pusta?

Bezsprzecznie pełna, zawartość pofałdowana. A twoja gładź?

Coś w tym musi być .20 lat polityki miłości a do mnie nic nie dociera.

A propos fałd.
Pustynia też bywa pofałdowana ,ale nikt jeszcze nie wpadł na pomysł żeby ja nazwać żyzną glebą.;)

Pozostaje Ci wyemigrować ^^

Wodzu prowadż!!
Na razie.

pis.org.pl

Hehe.. Wyemigrować.. Czytam te wypowiedzi i nie mogę uwierzyć jak można być poostakiem, ograniczenia w połączeniach mózgowych albo minimalizm, egoizm i pałanie się przyjemnościami w życiu powodują takie mówienie bredni. Chyba co niektórzy mają bardzo dostatnie życie i w d*pie że innym dzieje się źle. To eskalująca się epidemia wśród takich właśnie mędrków i filozofów

~zetjot... pozwól, że zapamiętam Twoją myśl. Ostatnio nic tak mnie nie zachwyciło :)

zetjot dostał bana i płacze na salon24.pl ^^

Ilu jest ludzi takich zwykłych, normalnych z jaką grupą mogę się utożsamiać. Po euro wydawało mi się że jestem w większości zadowolony patrzący optymistycznie w przyszłość. Myliłem się politycy z partii racji, prawdy, sprawiedliwości jedynej słusznejideologii stwierdzili, że to totalna porażka a zadowoleni są ludzie po trzech browarach. Ratunku nie piję alkoholu aby, być zadowolony, czy te objawy mogą mnie pchnąć do samobójstwa

Ależ przemyślenia masz...
Daruj sobie samobójstwo :) Nie tylko Ty nie potrzebujesz trzech piw, żeby być zadowolonym. Stan euforii nawet często mi się zdarza, a trzy piwa piłabym zapewne jakieś dwa tygodnie :)
Takich zwykłych jest całkiem spora grupka.

Proszę o radę, czy rozwiązaniem mojego problemu byłoby wstąpienie do partii ziezadowolonych

"Tylko tchórzliwi politycy nie stawiają przed sobą prawdziwych wyzwań"Donald Tusk.
Przypominam że do Euro Słońce Peru obiecało 4 tys. autostrad i dróg szybkiego ruchu.Ile wybudowano?600 km.Nikt z PiS nie krytykuje tej imprezy,jedynie dmuchane obietnice prawdziwych obywateli.
Nie chodzi też o czepianie się wszystkich i wszystkiego,ale w imię dobrze pojętej higieny przekazu należy pokazywać całe spektrum a nie tylko euforyczne obrazki ocierające się o paranoję(np.Poznań po Euro z.większył swój dług z 20% do 60% rocznego budżetu)Pamiętajmy też że byla to IMPREZA SPORTOWA i osiągnięty wynik powinien mieć znaczenie.

Na koniec września 2007 roku w budowie było*
- 174 km A (autostrad)
- 123 km S 2x2 (ekspresówek dwujezdniowych)
Aktualnie w budowie jest:
- 532 km A (+358)
- 730 km S 2x2 (+607)

A w eksploatacji:
w 2007.09 było
- 674 km A
- 206 km S 2x2
Aktualnie jest
- 1070 km A (+396)
- 556 km S 2x2 (+350)

Czym będą się karmić złaknieni dramatycznych tytułów malkontenci, gdy większość budowanych dróg, nawet jeśli z poślizgami, to zostanie ukończona w ciągu najbliższych kilku czy kilkunastu miesięcy?
W eksploatacji będzie wówczas:
~1600 km A (~ +900)
~1300 km S 2x2 (~ +1100)
* Źródło: skyscrapercity.com/showthread.php?t=1142261

Proszę czytać ze zrozumieniem.Albo nie.
Nie chcę się wcinać między kozę a pastwisko.

Odnieś się do faktycznych liczb. Zatkało pisowskie kakao?

Uważaj,Halewicz bo za chwilę podpadniesz pod mowę nienawiści a za to już niedługo będzie można pójść do pudła.
Chyba że to był komplement,taki w prawdziwie europejskim ''stylu''(trzy nęcące dziurki do zabawy itp).W takim razie idż do kuchni a potem...
P.S Zapomniałeś doliczyć berlinkę pod Braniewem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Użyję kolokwializmu sprzed lat: PAL GUMĘ.
Lepiej odnieś się do konkretnych danych, a nie rozmywasz temat - co jest typowo pisowską metodą.

Rzecz nie w danych,tylko w ich interpretacji.
Pewnie znów rozmywam.

Cały czas, a drogi budują dalej. Właśnie wyszedł ode mnie dyrektor pewnej firmy, która zajmuje się "drogówką" (i ma się dobrze - i firma i dyrektor) i stwierdził a`propos twoich obaw, że tu cyt.:"pier...oli jak potłuczony, nie zna się, a zabiera głos, jak ta cała pisdniętych pisiaków".
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Jest takie stare powiedzenie:''to co leży koło g...wna też śmierdzi.Tak więc gratuluję towarzystwa.Już kiedyś pisałem na forum-osoby twojego pokroju nie są w stanie mnie obrazić.
A tak swoją,nomen omen,drogą,gdyby rządził Kaczor, nagle dookoła zrobiłoby się mniej dróg? Bezrobocie zaczęłoby przeszkadzać?Dług stałby się gigantyczny?Zaczął byś się głośno zastanawiać co zrobić ze stadionami?Takie pytania można mnożyć.(zapomniałem o bankrutach drogowych).
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gdyby rządził Kaczyński i jego szaleni Szoszoni, to już bylibyśmy w stanie wojny z sąsiadami oraz....Gabonem.

Każdy ma prawo do wyrażania swoich poglądów oraz do godnego życia.. Tak mówi większość konstytucji państw tego świata.. W polsce tak jak w całym świecie psychopaci i dorobkiewicze rządzą. Manipulacja nie zna granic więc po co zajmować sobie czas aby o nich gadać. Filozofów pełno na tych wszystkich forach internetowych ale żaden nie napiszę o tym co kogo tak naprawdę boli, prześmiewczość, ignorancja i zlew na porządku dziennym. Warto? Think about it!

wyłącz caps lock

"Gdyby rządził Kaczyński i jego szaleni Szoszoni, to już bylibyśmy w stanie wojny z sąsiadami oraz....Gabonem."

A na Kolumnie Zygmunta byłby zupełnie inny pomnik.

Kogo sugerujesz w miejsce Zygmunta? o_O

Admin,co nie pasuje?

Inne tematy z forum

Karol Nawrocki pozwany za naruszenie dóbr osobistych wdowy po zamordowanym (3 odpowiedzi)

Nikosiu. Istotny wątek też w kontekście wyborów. Chodzi o głębszy kontekst tej sprawy. Karol...

Czy Donald Tusk to faszysta? (71 odpowiedzi)

Witam szanownych forumowiczów, rozważam kto jest kto na scenie politycznej. Zaczynam się...

Karol Nawrocki vel Tadeusz Batyr (12 odpowiedzi)

Niedawno w ogólnopolskich mediach toczyła się i toczy dyskusja dotycząca osoby niejakiego Karola...