DZIĘKUJĘ PANU WOJTKOWI!
Do ośrodka "Pasat" trafiłam przez czysty przypadek. W dniu egzaminu zepsuł się samochód mojego poprzedniego instruktora. Zadzwoniłam więc do biura najbliższego OSK gdzie podano mi numer do Pana Wojtka, i bez problemu umówiliśmy się na pół godzinki przed egzaminem. Pan Wojtek udzielił mi parę słusznych uwag, dzięki czemu plac zaliczyłam bezbłędnie, niestety po wyjeździe z niego nie poszło mi zbyt dobrze. Postanowiłam więc wykupić więcej godzin aby tym razem pojeździć po mieście i nieco się doszkolić. I był to wybór trafny w 100% ! Jazda z Panem Wojciechem była czystą przyjemnością. Nawet jeśli moje pytania wydawałyby się bezsensowne, odpowiadał na nie dokładnie, uprzejmie i z niesamowitą cierpliwością. Wszystko stało się dla mnie o wiele jaśniejsze niż do tej pory. Dzięki tym dodatkowym godzinom zyskałam większą pewność podczas jazdy i nauczyłam się podchodzić do stresowych sytuacji mniej nerwowo, a przede wszystkim jeszcze raz na spokojnie przećwiczyłam jazdę. Wszystkie cenne rady które udzielał mi Pan Wojtek wbiły mi się do głowy i przestrzegając ich w końcu BEZPROBLEMOWO ZDAŁAM EGZAMIN. Dziękuję jeszcze raz i każdemu z ręką na sercu polecam jazdę z Panem Wojtkiem!