Dalmax Pan Grzegorz!

Omijajcie szerokim łukiem tą firmę jak nie chcecie tracić nerwów.
Taki deweloper który oddaję Ci dom do użytku bez żadnej drogi dojazdowej, śmigasz 200m z buta. Nie mówiąc o tym iż jako jedyny deweloper w okolicy nie chce partycypować w kosztach zrobienia nowej drogi z mieszkańcami. Potrafi tylko niszczyć. Omijać!!
Tak tak Panie Grzegorzu, umie Pan tylko niszczyć, nic od siebie. Materiały na kolejne budowy będzie Pan chyba śmigłowcem transportował. Na drodze będziemy robić blokady!
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: Dalmax Pan Grzegorz!

Groźby ? To pod paragraf podpada
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 20

No właśnie tych dwóch właścicieli buduje przedszkole na miodowej . chyba kończą z budowlanka .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy ta firma jeszcze istnieje?

Tulej --- turlaj się z tego tematu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Oj to zdecydowanie nie jest jedyny deweloper, który się wypina na drogę dojazdową....
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Z ekobud tez zapomnij o drodze
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Skoro gmina nie wymagała od niego zrobienia drogi, to niby dlaczego masz do niego pretensje? A sama droga do kogo należy?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ty mądrala. Bronisz go ? Mam pretensje bo była obiecana
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tutej gdzie widzisz grozby? Raczej ostrzeżenie
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

A na papierze to masz ? Bo jak nie to wiesz gdzie takie obiecanki możesz sobie włożyć, kłamał jak każdy inny deweloper w Baninie
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dokładnie, ludzie są naiwni i wierze w głodne kawałki deweloperów o płacach zabaw, o drogach o parkach itp tylko się śmiać można :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Obiecana? Buhahahaha :D Dobrą pogodę też obiecywał? Jeśli nie masz tego w akcie notarialnym, to hmmm ... ten tego....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Obiecanki cacanki, a głupiemu radość, jak nie masz nic na piśmie to możesz się teraz żalić.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Gmina powina mu wystawic fakturę za zdewastowanie drogii skoro sam nie chce się dołożyć do naprawy. Biedny deweloper rozpoerniczyl drohe i nawet nie chce jej naprawić. Więc mieszkańcy mogą zapomnieć o reklamacjach no i budynek budowany z najtanszych możliwych materiałów.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Zakupiłem mieszkanie od Pana Grzegorza w styczniu i nie mam, powodów do narzekań. Moi fachowcy budowlani, którzy byli przy odbiorze stwierdzili, że naprawdę mieszkanie jest solidnie zrobione. Jest ciepłe, poza tym jak pojawiał się problem to po kontakcie z developerem był załatwiany na bieżąco. Co do drogi owszem są mankamenty ale kupowałem mieszkanie z którego jestem zadowolony, a nie drogę. Wiedziałem co biorę i co kupuję. Napiszmy jaki jest zły Pan Grzegorz bo samoloty latają nam nad głowami i niech coś z tym zrobi :) Rozumiem, że autor tematu to jest jakaś roszczeniowa kobieta :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 18

Grzegorz nie kompromituj się i przestać pisać sam o sobie komentarze ;) Lepiej weź się za robienie drogi dojazdowej do tych Twoich smiesznych domków.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

Jak Pan/Pani chce się spotkać i porozmawiać twarzą w twarz to nie widzę najmniejszego problemu. Naprawdę jestem zadowolonym nabywcą. Czy to forum służy do rzucania gnojem lub błotem, a zadowolona osoba nie ma prawa nic pisać ? Jak dedukcja jest Twoją słabą stroną to tego nie rób :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 9

Warunki na zgrupowaniach miałyśmy bardzo dobre! Wszystko to zasługa naszego prezesa i nie jest prawdą, że nad łóżkami dach przeciekał! Szczególnie, że prawie nie padało! Prezes dba o nas jak ojciec najlepszy!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

wszyscy którzy wypowiadacie się na ten temat a nie jesteście z Halnej to podarujcie sobie te komentarze, nie znacie tematu o którym tutaj jest pisane to się nie wypowiadajcie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Super.mieszkanie pogadamy za 5 lat :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

dalmax faflun a nie developer i tyle.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Pogoda się zrobiła, Grzesiu powiedz kiedy zaczynasz budowę, mieszkańcy licznie Cię przywitają!! Szczególnie ciężkie auta ciężarowe, będą kwiaty, szampan. Wyjedziemy wszyscy na drogę powitać Ciebie!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

szampon lepiej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Baner już gotowy, wiesz jaki Grześ.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Widać po waszym pomyślę jakie prostaki tu mieszkają. Jedni w zeszłym roku zastawili ulice gospodarza ,a wy jesteście tacy sami jak oni .Nie można wchodzić w życie kogoś z buciorami i kazac cos mu zrobić robią to osoby manipulujace z Halnej ,szczególnie tyczy się to pani, która bawi się w konfidentke i wciąga mieszkańców.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Tak jest gmina Żukowo rzuciła projekt i szaleją. Gdyby ten pomysł nie wyszedł wszyscy by jeździli i nikt nie miałby problemu jak wam źle to wyprowadzić się trzeba na asfalty gdzie jest sucho.

do ~`Mieszka... - prostakiem lub prostaczką jesteś TY bo sam/sama wypisujesz takie bzdury że to się w pale nie mieści, po prostu chcemy zadbać o to żeby mieszkało się lżej skoro gmina ma opory to sami dokładamy się do zrobienia drogi gminnej i jeśli TY nie potrafisz tego zrozumieć to już twój problem, a może po prostu zazdrościsz
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

A może to Grześ pisze :) potrafi zdewastowac ale.naprawić juz nie potrafi. Omijać takich deweloperów szeroki łukiem.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Cyba nikt by nie zazdrościł mieszkać obok takich ludzi jak wy na halnej.Dla takich jak wy nie poświęca się czasu ,bo jest za cenny.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

To zapraszamy, zobaczysz jak wspaniałe Grześ ma w d*pie mieszkańców. Deweloper sad oil umiał się zachować.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Widzę że mnie ktoś mnie wyprzedził z wypowiedzia dzięki

hmm. ~Mieszka... i ~anonim - dwie osoby na forum a jeden adres- to jest chyba rozdwojenie jaźni - dr. Jekyll i mr. Hyde

ja w podobnej sprawie - podszywanie się pod różne osoby de fatco jednej i tej samej osoby - w wątku dewelopera Margo, zadzwoniłem do moderatora forum trojmiasto.pl. On ma wgląd w pełne IP. Po 5 minutach zostały wykasowane nierzetelne posty. Polecam zrobić tak samo

I w ramach tego chcenia zablokowaliście w zeszłym roku przejazd mieszkańcom głębiej położonych domów? To, że gmina kładła płyty na Rolniczej i nie było innej możliwości dojazdu jakoś was nie interesowało.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Grześ nie szalej, zajmij się sobą. Kup helikopter jakoś budowy trzeba robić. Nie odpuścimy, drogę rozwalasz od dawna, pamiętaj pokorne ciele dwie matki ssie. Długo będziesz sprzedawać domki tutaj. Nie lepiej zachować się jak mężczyzna? Kup płyty zadbaj o porządek na budowach.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Wiecie co jesteście kur y i tyle. Pan Grzegorz uczciwy przedsiębiorca nie jest dla was stroną tylko firma. Przedmiotem umów było wybudowanie domów które firma wybudowała i przekazała nabywcom. Dla was to jest Pan Grzegorz - Pan Prezes nie jakiś Grześ czy Grzegorz- to nie jest wasz kolega z podwórka ! Swoimi wpisami usiłujecie doprowadzić Pana Grzegorza do nie korzystnego rozporządzenia mieniem poprzez wymuszenie na nim wykonanie drogi - zakup płyt, mimo że nie było tego w umowie. Panie Grzegorzu czas najwyższy wytoczyć kilka spraw o zniesławienie Pana, prokuratura bez problemu znajdzie Ip oraz mac adresy.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 5

Droga ma być! Łaski nie robi ze się dołoży jak inni...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

No i niech najlepiej mi sie dorzuci do rachunków, tez laski nie robi. Smieszni jestescie!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tez uważam, że Pan Grzegorz powinien isc do prokuratury. Polakowi nie dogodzisz niezależnie jak dobrze jest. Niedlugo sasiedzi zaczna robic wpisy ze sasiad obok jest taki i owaki i powinien sie zmienic albo wyprowadzic. Stanowcze dosc kółek różańcowych. Skonczy sie problem dalmax to i pojawi sie jakis nowy. Panie Grzegorzu niech Pan rosci o odszkodowanie, bo Pana firme i Pana osobę angażują i stawiaja w niekorzystny swietle gdzie Pan traci klientów. Również będę mogl polecic prawnika odpowiedniego do sprawy. Pozdrawiam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

... to może ty jesteś, może i uczciwy jest pan Grzegorz tak jak piszesz ale skoro umawia się że się dołoży do drogi to z jego uczciwości powinno to wypływać a nie że się wycofuje z tego na co się umawiał, uczciwość na tym nie polega

Owszem ale tez moze zwykle na to pieniedzy nie posiadac. Kazdy mysli ze jak deweloper to ma zlaota zastawe i klamki. Z pustego to i salomon nie naleje. Tez bym sie dorzucil osobiscie do drogi ale ledwo lacze koniec z koncem i co ja bede tym zlym sasiadem ?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Biedny deweloper :) wlasnie dla tego buduje z materiałów najgorszej jakości. A za droge nize doliczyć do ceny mieszkanka jak go nie stać
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Bo inni budują na wypasie, szczególnie te szeregówki. Sam zacznij budować, albo jeśli materiał Ci nie leży to kup gdzie indziej. Wielkie mi halo. Lepiej płakać na forum :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Kto ma internet z firmy WAVE Banino (168 odpowiedzi)

Chce zmienić internet na tego dostawce,jak się sprawuje internet ???

Imperium-Auto Salon (12 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

fotowoltaika (188 odpowiedzi)

Czy opłaca się założyć panele fotowoltaiczne.Chodzą z firmy i zachęcają do zakładania.Co sądzicie...