Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

Mathilde kervaut - opinia (1) Dziękuje Panie Marku za naukę w bardzo miłej atmosferze, za cierpliwość ,... Mathilde kervaut Michał - opinia (1) Miałem przyjemność uczyć się jazdy z p. Rafałem i nie mogłem sobie wyobrazić... Michał Marta - opinia (1) Zdecydowanie polecam. Egzamin zdany za pierwszym razem :))) Marta
Paulina Lipińska - opinia (1) Podczas szkolenia miałam okazję uczyć się teorii u Pana Tomka i praktyki u... Paulina Lipińska Martyna - opinia (1) Najlepsza szkółka jazdy, super przekazana wiedza i atmosfera na jazdach.... Martyna Ania - opinia (1) Zdałam za pierwszym razem :) Moim instruktorem był pan Tomek, który nie tylko... Ania Jakub Ostasz - opinia (1) Świetny ośrodek, egzamin zdany za pierwszym razem. Pan Rafał instruktor... Jakub Ostasz Maja W - opinia (1) Zdane za pierwszym razem! Cały kurs przebiegł sprawnie i profesjonalnie,... Maja W Karolcia - opinia (1) Witam. Z całego serducha polecam Deltę i instruktora P. Rafała! ️ Egzamin... Karolcia Igor - opinia (1) Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu Igor Mateusz - opinia (1) Serdecznie polecam! Nauka jazdy z panem Markiem pozwoliła zdać egzamin za... Mateusz Agata K - opinia (1) Polecam!! Do OSK Delta trafiłam przez przypadek, szukając w internecie... Agata K Marta - opinia (1) Z całego serca polecam cały zespół OSK Delta , instruktorzy prezentują pełny... Marta Natalia - opinia (1) Teoria w kursie weekendowym przedstawiona w bardzo przystępny sposób i w... Natalia Werka Nagiewicz - opinia (1) Dziękuje bardzo za mistrzowskie przygotowanie do egzaminu Tomkowi! Super... Werka Nagiewicz Maciek - opinia (1) Nauka z panem Tomkiem na najwyższym poziomie. Polecam serdecznie!! Maciek Maksymilian - opinia (1) Szkółka jak najbardziej na plus. Jazdy z Panem Tomkiem to czysta przyjemność.... Maksymilian Julia Sz - opinia (1) Nauka w Delcie to sama przyjemność, przydatne informacje i cenne wskazówki.... Julia Sz Karolina K. - opinia (1) Instruktor Pan Rafał to człowiek który nie uczy Cię tylko jeździć, ale... Karolina K. Stefan - opinia (1) Przygotowanie do kursy oraz przeprowadzenie nauki jazdy przez najlepszego... Stefan