Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

Najlepsi w Trójmieście (1) Święta szkoła jazda. Super ekipa, serdecznie polecam pana Marka. Dzięki niemu... Fabian Najlepsza szkoła!! (1) Najlepsza szkoła jazdy jaką mogłem sobie wyobrazić!!! Wykłady prowadzone... Olaf Najlepsza szkoła w Trójmieście (1) Najlepsza szkoła w Trójmieście. Profesjonalne podejście, super przekazana... Karolina K.
Najlepsi w trójmieście (1) Najlepsza szkoła jazdy do jakiej można trafić i to nie puste komplementy... Marta Szkoła godna polecenia! (1) Jak na kurs prawa jazdy, to zdecydowanie tylko do Delty! Panie w biurze... Nie mogłam trafić lepiej! (1) Gdybym mogła wybrać jeszcze raz, wybrałabym Deltę ponownie. Nie mam żadnych... MIlena Polecam bardzo! (1) Bardzo przyjemna nauka, zero stresu. Część teoretyczna przedstawiona w bardzo... Zosia Super szkoła (1) Pan Instruktor Marek - encyklopedia wiedzy sportowej. Nauka przyjemna i... Michał Anastazja - opinia (1) Bardzo polecam OSK Delta! Praktyka i teoria zdana za pierwszym razem! Pan... Anastazja bardzo polecam!!! (1) Bardzo polecam szkołę jazdy DELTA :) Bardzo miła i profesjonalna obsługa :)... Katarzyna Najlepsza szkoła jazdy!! (1) Bardzo polecam dla wszystkich którzy chcą rozpocząć przygodę z prawkiem. Pan... Oliwia Cudowna szkółka! (2) Wszystko na 6.. od atmosfery i przemiłych pań w biurze, po wspaniałych... Julia Mega polecam! Nie znajdziesz lepszej szkoły. (1) Egzamin teoretyczny zdany za pierwszym razem. Wielka zasługa p. Marka - jest... Adrian T. Dodatkowe jazdy (1) Bralam jazdy dodatkowe Pan Tomek rewelacyjnie tłumaczy jest opanowany,... Oliwia Natalia - opinia (1) Wszystko na Natalia Za pierwszym razem. (1) Dzięki jazdom doszkalający u Pana Tomka - zdane za pierwszym razem.... Paulina Zdane za pierwszym (1) Najlepsza szkoła. Tomek Dobek i Pan Marek Chojecki to najlepszy instruktorzy.... Patrycja Szymańska Najlepsza szkoła w Gdańsku! (1) Tomek Dobek i Marek Chojecki to najlepsi instruktorzy pod słońcem! Świetnie... Bartek Weber Super!! (1) Bardzo polecam wszystkim tę szkołę jazdy, najlepsze przygotowanie do... Martyna Doskonała szkółka (1) Wybrałem OSK Delta po przeczytaniu świetnych recenzji i się nie zawiodłem.... Dariusz