Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

Bardzo miła obsługa i porządny poziom nauczania. (1) Bardzo miłe panie w Biurze, instruktor dokładnie patrzy na popełniane błędy,... Michał Sak Polecam! (1) Gorąco polecam OSK Delta :) bardzo miła atmosfera, profesjonalne podejście,... Dominika najleeeeeepszaaaaa szkółka :d ! (1) Bardzooo polecaaaam szkółke jazdy Delta . wykupiłam jazdy dodatkowe i w końcu... Paaaauliiiiinaaaaaa
Polecam (1) Polecam mili instruktorzy dobrze ucza jazdy samochodem ogólnie super Mirek Polecam (1) Szczerze polecam. Niesamowite podejście. PAN TOMEK Dal mi wiarę w to, że... Marzena Profesjonalna Szkoła (1) Gorąco polecam tą szkołę jazdy. Profesjonalisci znający sie na swojej pracy.... Ola M. Polecam szkole jazdy (1) Polecam tą szkołę jazdy Piotrek BARDZO POZYTYWNIE I FAJNIE (1) Zdane dzięki OSK Delta za pierwszym Maciej Bednarski OSK DELTA NAJLEPSZA SZKÓŁKA w Gdańsku (1) Najlepsi w trójmieście Aleksander Graużul Delta Gdańsk (1) Świetna szkoła, polecam wszystkim 😉 Dawid Polecam Delte najlepszą szkołę jazdy :)) (1) Polecam Deltę, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu, zarówno teoretycznego... Klaudia OSK Delta polecam (1) Szczerze polecam. Niesamowite podejście do sprawy jak i do kursantów. Ogromny... Piotr Strzegocki Najlepsi w trojmiescie ! (1) Szczerze polecam. Niesamowite podejście. Ogromny spokój i opanowanie, które... Izabela Liebrecht Super (1) Dzisiaj miałam dodatkowe dwie godziny jazd przed egzaminem z Panem Tomkiem... Hania Najlepszy OSK !! (1) Szczerze polecam ten ośrodek !! Szczerzy i oddani ludzie w naukę przyszłych... Daniel Polecam !!! (1) Bardzo polecam ośrodek OSK Delta. Bardzo dobry kontakt z kursantami. Pan... Michał Zdane za pierwszym (1) Zdałem za pierwszym razem, świetny instruktor Maciej Zarzycki Osk Delta (1) Szczerze polecam OSK Delta. Gruntowne przygotowanie zaowocowało zdaniem... Rafał Polecam wszystkim (1) Jestem po kursie weekendowym- teoria przerobiona w 3 dni to same konkrety i... Agnieszka Jestem bardzo zadowolona, gorąco polecam! (1) Bardzo profesjonalne i indywidualne podejście do kursantów, poznałam... Karolina