Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

Lepiej nie traficie (1) Gorąco polecam Delte, super instruktorzy, przyjemna atmosfera, przystępna... Patryk.R Są Najlepsi (1) Bardzo dobra szkoła jazdy. Przygotowanie do egzaminu na 5+, egzamin zdany... Dominika Ośrodek Szkolenia Kierowców Delta (1) W Delcie miałam przyjemność uczyć się jeździć z dwoma instruktorami - Tomkiem... Weronika
DELTA - najlepszy ośrodek szkolenia dla kierowców (1) Nie muszę zbyt wiele pisać, bo wystarczy umówić się na jazdę i przekonać się... marzenie Najlepsza nauka jazdy w mieście (1) Trzeci raz podchodziłam do egzaminu praktycznego i pierwszy raz w Trójmieście... Magda zdane! (1) Przerwalam swoja nauke jazdy kilka lat temu, na szczescie moglam liczyc na... Roksana szkolenie (1) Serdecznie polecam ten ośrodek. Zarówno obsługa biura jak i samo szkolenie... Ania Gabrysia - opinia (1) Egzamin z teorii jak i z praktyki zdany za pierwszym razem!!!Ogromne... Gabrysia Taka nauka to przyjemność! (1) Zajęcia teoretyczne jak i same jazdy przeprowadzone na wysokim poziomie. Pan... Marta Jedyny w swoim rodzaju ośrodek szkolenia kierowców!!! (1) Polecam ten ośrodek ze względu na profesjonalne i indywidualne podejście do... Adrianna.1998 Mega pozytywnie! Zdałem za pierwszym razem!! (1) Jeśli chodzi o Delte to mógłbym długo opowiadać , ale postaram się powiedzieć... Wojtek Polecam!!!! (1) Co tu dużo mówić, szybko, profesjonalnie i rzeczowo. Po 5 latach przerwy i... Agnieszka Pagacz Polecam (1) Bardzo dobra szkoła nauki jazdy. Wszystko świetnie zorganizowane i bez... Michał Najlepsza szkoła jazdy w Trójmieście! (1) Teorii uczyłam się na kursie weekendowym - zdane za pierwszym podejściem.... Joanna Delta kategoria B (1) Polecam pana Tomka jako instruktora, egzamin praktyczny zdany za pierwszym... Sandra OSK DELTA THE BEST!!!!! (1) Polecam wszystkim Szkołę Jazdy DELTA!! Zajęcia z teorii przeprowadzone bardzo... Paulina P. Super polecam! (1) Najlepsza szkola jazdy! Karolina --------Delta Nauka Jazdy Kat. B------ (1) Gorąco Polecam Szkołę Jazdy Delta Świetni Instruktorzy którzy podchodzą z... Szymon Stachulski Najlepsza w trójmieście szkoła jazdy - DELTA (1) Szkoła jazdy odznacza się fachową obsługą , wysokiej jakości sprzętem... Natalia Łozińska Ocena (1) Oceniam szkołę bardzo pozytywnie, kurs bardzo szybki ale dokładny, jazdy... Kamil Przybysz