Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

Super! (1) Tak, tak, tak i jeszcze raz tak! Marcin zrobil ze mnie prawdziwego kierowce... Dawid Wspaniała szkoła (1) Żałuję tylko, że nie zapisałam się do niej od początku. Ale Marcin i Tomek... Iwonka :) Polecam (1) Polecam naukę w Delcie szybo sprawnie bez stresowo super atmosfera.Polecam... marcin
Gorąco polecam! (1) Polecam ośrodek z całego serca! Bardzo zgrana ekipa i dobre podejście do... Aga gorąco polecam (1) gorąco polecam , dziś zdałam za pierwszym razem ;P Świetny ośrodek, bardzo... asia.p OSK Delta - POLECAM ! (1) Przyjazna atmosfera, profesjonalne przygotowanie do egzaminu. Bardzo dziękuję... Maja. :) (1) Świetny ośrodek, bardzo mili ludzie, dobrze zgrana ekipa, bardzo mi się... Agnieszka ŚWIETNA SZKOŁA !! (1) Chodzenie na teorie i jazdy to była przyjemność ! Bardzo polecam... Jimmy POLECAM ! ! ! (1) Świetna szkoła, profesjonalna obsługa i doskonali instruktorzy. Gwarancja... Szymon super szkoła (1) naprawde fajna szkoła, bardzo dobrze przygotowuja do egzaminu, jestem... kursant POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Nauka w delcie jest swietna. Tomek i Marcin są sympatyczni wiec jazda z nimi... Sanka Tomasz Dobek (1) Witam. ! Chciałbym pochwalic Tomka za wspaniała współprace zemną i dobre... Patryk G. polecam !!! (1) Jeśli nauka jazdy to tylko z Tomkiem Dobkiem z Delty. Cierpliwość, dokładność... sandra05 podziękowania (1) chciałem serdecznie podziękować Tomkowi za to, że świetnie mnie przygotował... Wojtek Polecam...(kat.B) (1) Chciałabym gorąco polecić Pana Romana. Po 3 nieudanych egzaminach wziełam u... Daria kat. A - za pierwszym razem! ;) (1) Kiedy zapisałem się na kurs prawka na motocykl nigdy wcześniej nawet na nim... Łata Pooleecaam! (1) Po pierwszym nieudanym podejściu do egzaminu na kat. B wzięłam sobie kilka... Julka nareszcie (2) Wielkie Dzięki MARCIN, pewno gdyby nie Twoja szkółka nie wrócilabym na kurs... `M ukłony dla Romana (1) Bardzo dziękuję najlepszemu instruktorowi na świecie za morze cierpliwości i... magda Serdecznie polecam (1) Serdecznie polecam tą szkołę, przyszłam do niej, ponieważ polecono mi... oliska