Depilacja woskiem

Dziewczyny, czym przynieść ulgę po ciężkiej depilacji woskiem (pachy)? Dziś rano poddałam się tym torturom, mam czerwone placki na skórze a jutro wieczorem muszę wyglądać bosko! Jakieś domowe metody? Jakieś kosmetyki??

Pozdrawiam bardzo!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Depilacja woskiem

mysle, ze dobrym moze byc sudokrem albo maka kartoflana - czyli to co na odparzenia. ale nigdy nie testowalam. powiem ci tylko tyle, ze z czasem skora sie uodparnia i juz nie jest czerwona :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Albo zmień kosmetyczkę:)

Zmieniam!

Jutro mija tydzień, a ja nadal nie mogę pokazać się w bluzce na ramiączkach. Wiem, że niektóre z Was lubią Świat Alicji, ale do depilacji nie polecam!

A czy ktoś miał robioną depilację pastą cukrową?

miałam- mało kosmetyczek to robi, ale w Orłowie koło Klifu robię bikini, koszt ok 50zł ale warto skóra po jest super żadnych kropeczek i czerwonych plam. tylko też boli.

A mogłabyś mi podać namiary na salon niedaleko Klifu?
Mialam nadzieję, że depilacja pastą cukrową boli mniej, a tu widzę, że się myliłam...

salon koło klifu to ideale - w odpowiedzi na pytanie madzi 86 pozdrawiam

ja miałam jest o niebo lepsza :)

Ja mogę polecić Panią Agnieszkę ze Studia Fryzur i Kosmetyki na Świętojańskiej.Chodzę tam od ponad 4 lat i jest suuuuper!
telefon do studia to:(58)661 78 20.

Pani Agnieszka wykonuje depilacje woskiem i pastą cukrową?
Jaki koszt takowych depilacji?

polecam kosmetyczke Monike 517086187, robie u nie wszystko od lat :) zabiegi, masaze, zesy, paznokcie, wosk i paste cukrowa tez robi :)

ja z wlasnego doswiadczenia paste cukrowa odradzam bo robi sie ja dłuzej niz wosk, a jak dla mnie boli tak samo... chcociaz skóra po niej nie jest tak poddrazniona niz po wosku,

jak masz ranki i plamy to smaruj sudokremem...mo zawsze pomagało na poddrazniona skóre

rzęsy oczywiscie :)

Cennik ma chyba taki jak wszędzie w centrum.Pachy 30 albo 35 złotych.Nie pamiętam,bo jak już idę to na komplet:paszki, bikini, nóżki.
Z tego co mi wiadomo to pastą cukrową raczej nie robi,ale woskiem jest ok tylko ważne czy ktoś kto to robi ma w tym doświadczenie.

Ja polecam linomag - pomaga ja tez chodze do salonu Antonio na bikini i jestem bardzo zadowolona polecam :

Ja korzystam z usług pani Ewy w gabinecie urody Selena w Gdynia na Chylońskiej 198.
Pachy 20 zl, bikini od 25 zl, nogi cale 60 zl.
Nigdy nie wyszłam z ranami po wosku ale słyszałam ze dobry jest alantan albo tribiotic.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziewczyny sprawdzilam Antonio super polecam depilacje .

Witam,
Polecam linomag zdecydowanie oraz okłady z lodu. Z mojego doświadczenia wynika, że prawdopodobnie zerwano Pani lekko naskórek podczas depilacji. Dlatego podobnie jak inne Panie polecam na przyszłość depilację pastą cukrową. Sama pracuję na tej metodzie od blisko 3-ech lat. Efekty super, cena umiarkowana, a podrażnienie minimalne. Zapraszam do siebie. Mój tel. 0-507-735-758. Koszt takiej usługi samodzielnie to 40 zł, natomiast przy innych zabiegach 30 a nawet 20 zł. Współpracuję z salonem "Nefretete" przy ul. Marusarzówny 2/28 w Gdańsku. Pozdrawiam i zapraszam

Kochana zmień kosmetyczkę ja chodzę do p. Kasi z Jacques Andre i na początku robiłam depilację woskiem i moja skóra wyglądała bardzo dobrze bez rzadnych plamek i zaczerwienień a teraz p. Kasia namówiła mnie na depilację laserową. Robią to jakąś nową maszyną nic nie boli a jeszcze jeden zabieg i już nie będę musiała w ogóle myśleć o depilacji. Sprawdźcie ofertę na http://www.jandre.pl

Inne tematy z forum

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? (93 odpowiedzi)

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? Co według was przynosi najlepsze efekty ? Mam...