Mej - ocena (1) Duża kreatywność projektantki, ciekawe pomysły i odważne łączenie różnych... Mej Alicja - ocena (1) Serdecznie polecam Panią Magdę! Powierzyłam jej zaprojektowanie całego mojego... Alicja Alicja - ocena (1) Doskonała współpraca z Panią Magdą. Skupienie na potrzebach i weryfikowanie... Alicja
Klientka - ocena (1) Pani Magdalena słucha co dla klienta jest ważne. Jej projekty nie tylko są... Klientka Natalia - ocena (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem pracy Pani Magdy. Zaprojektowała całe moje... Natalia Ewelina - ocena (1) Współpraca z Magdą była czystą przyjemnością. Od pierwszego kontaktu pełen... Ewelina Ewelina - ocena (1) Współpraca z Magdą była czystą przyjemnością. Od pierwszego kontaktu pełen... Ewelina Lena - ocena (1) Projekt autorstwa Pani Magdaleny to coś znacznie więcej niż piękne wnętrze.... Lena Beata - ocena (1) Z całego serca polecam współpracę z Magdalenką. Projekt mojego salonu... Beata Nowa - ocena (1) Polecam! Wnętrza zaaranżowane ciekawie i ze smakiem. Propozycje są nie tylko... Nowa Andrzej - ocena (1) Świetny kontakt, wyczucie potrzeb i realizacja. Polecam. Andrzej Daniel - ocena (1) Bardzo klarowna sugestia Daniel Architekt - ocena (1) Super !!!!!!!!!!!!!!!! Architekt