Karolina & Michał 02.05.25r. - ocena (1) Jeśli byłeś "na super imprezie " a nie było DJa Grelika z Konradem to sorry... Karolina & Michał 02.05.25r. Milena i Daniel - ocena (1) Serdecznie polecamy, nie mogliśmy wybrać bardziej profesjonalnego DJ-a!... Milena i Daniel Krzysztof - ocena (1) Polecam,jeśli zależy Ci na super zabawie to dobrze trafiłeś.DJ Grelik to... Krzysztof
Aleksandra i Nikodem - ocena (1) Szczerze polecamy Grzesia na każdą imprezę. Na naszym weselu bawili sie... Aleksandra i Nikodem Łukasz - ocena (1) Człowiek z cudowną pasją do tego co robi. Doskonale wsłuchuje się w potrzeby... Łukasz Dj Grelik - ocena (1) Lepszej oprawy muzycznej na ślub nie mogliśmy z mężem sobie wyobrazić. Dj... Dj Grelik Tomasz - ocena (1) W poprzednim poście Żona napisała już wszystko odnośnie niesamowitej oprawy... Tomasz Magdalena - ocena (1) Z czystym sumieniem razem z mężem stwierdzamy, że 6 gwiazdek, które można tu... Magdalena Ania - ocena (1) DJ Grelik poprowadził moją imprezę urodzinową. Wszyscy goście bawili się... Ania KS - ocena (1) Dziękujemy za poprowadzenie naszej uroczystości weselnej. KS Ewelina i Bartek - ocena (1) Serdecznie polecam usługi Grzegorza ! Całe wesele jak i poprawiny przeszły... Ewelina i Bartek Paulina - ocena (1) Jesteśmy właśnie po weselu z dj Grelikiem, nie mogliśmy trafić lepiej. Nasi... Paulina Dorota z Gdyni - ocena (1) bardzo polecam usługi Dj Grelik! Człowiek z pasją i 100% zaangażowaniem! Jako... Dorota z Gdyni Paweł - ocena (1) Fantastyczny sposób prowadzenia wesela. Super kawałki, humor i komunikacja z... Paweł DJ Grelik - ocena (1) Świetna muzyka :) udane zabawy i dobry kontakt przed imprezą. Jedyny drobny... DJ Grelik Angelika - ocena (1) Z całego serduszka polecam DJ Grelik + Agnes Nasze wesele oraz poprawiny... Angelika Adrian - ocena (1) Polecam wszytko super !!! Adrian Magda H. - ocena (1) Bawiłam się na weselu jako gość weselny! Dawno nie miałam okazji bawić się... Magda H. Agnieszka i Andrzej - ocena (1) Gorąco polecamy Dj Grelika . Nasze wesele muzycznie było bardzo dobrze... Agnieszka i Andrzej Anna Dziadowicz-Gorzewska - ocena (1) Dj Grelik uświetnił osiemnastkę mojego syna. Muzyka porwała do tańca młodych... Anna Dziadowicz-Gorzewska