przeprowadzka do Redy (1) JUŻ ZA KILKA DNI BĘDĘ ODBIERAŁ SWOJE M4 NA OSIEDLLU PRZY MŁYNIE. ODBIÓR... LOLEK drewno do kominka - nie polecam! (1) Drewno bardzo mokre , bardzo duże kawały. Nie tak powinno wyglądać drewno... Magda marzena - opinia (1) szybko, czysto ,dokładnie i fachowo marzena
Nie kupujcie tych okien!!!!! (1) Własnym doświadczeniem mogę ostrzec ludzi kupujacych okna tej firmy. Ekipa... Zawiedziona Jak dla mnie rewelacja (1) Rewelacyjna obsługa oraz duży wybór. W salonie w Gdańsku czułam się, jakbym... Ala zetelnoiosc i fachowosc (1) właśnie zakończyłem remont mojego mieszkania chodz sam jestem budowlańcem nie... zleceniodawca kom bis (4) i kosztem kom eko koń robolek - opinia (1) Ja jestem po części zadowolona. Mieszkanie ok, czynsz z opłatami w... robolek ZENADA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (3) PO RAZ DRUGI KUPOWALAM PLYTKI W WEMA BYDGOSZCZ.MIESIAC OCZEKIWANIA I NAWET... DOROTA nie polecam najgorszemu wrogowi (1) Witam 18 wrzesnia zakupilam w salonie Wema w rumi baterie umywalkowa myslałam... ewa Krystyna - opinia (1) Polecam gorąco ! Wielkie zaangażowanie w doradzenie klientowi materiałów,... Krystyna POLECAM (1) jestem bardzo zadowolona z usług Roletomanii.Miło , szybko i niedrogo a... K.K. Nowa instalacja gazowa (1) Zleciłam firmie P.Zdzisława wykonanie instalacji j.w.od licznika na klatce... Barbara Urbaś Polecam!!! Tapicer na Medal ! (1) Powiem krótko i na temat Kanapa tapicerowana najnowszy szyk jaki sobie... Zachwycona klientka Lupińska Jestem zadowola z usługi (1) Firmę Rosa polecono mi już jakis czas temu, a że wymieniłam okna, to... Alina Firma godna polecenia (1) Pan Konrad wykonywał u mnie w mieszkaniu prace wykończeniowe, sufit... JM BB slowackiego (1) swietne miszkANKO MILA OBSLUGA BARDZO SIE CISZYMY Z MEZEM Z dobrego wyboru... kasia POLECAM! (1) Jestem bardzo zadowolona z usług Eco-Vac. Długo zastanawialiśmy się z mężem... Joanna W. POLECAM! (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa - oddział w Gdyni. Zamówione drzwi - a... J & I OKNA (1) jestem bardzo zadowolona z zakupu i montażu okien w moim mieszkaniu;... Ewa