SUPER FIRMA (1) GRATULCJE DLA PANÓW WITAM CHCIAŁEM PODZIĘKOWAĆ DWÓM PANOM KTÓRZY MNIE... PIOTR MATYSIAK Polecam (1) Polecam firma bardzo rzetelna, wykonali mi rozbudowany system grzewczy kocioł... Janusz WEMA (2) Ostatno siostra wysłała mnie do Wemy, robią tam darmowe projekty. Zachwyciłam... Katarzyna
zachwyt (1) Witam, Wemę poleciła mi Pani Alicja. Łazienkę zaprojektowała mi Pani Karolina... Marek NIERZETELNI ... (1) ZAMÓWILIŚMY TOWAR W SIERPNIU Z TERMINEM REALIZACJI 30 DNI- DO KOŃCA... ZAWIEDZIONY KLIENT Porażka (1) Wszystko wygląda pięknie, dopóki nie wejdziesz i nie zapytasz. Można niby... Justa Rolux (1) Jestem zadowolony z roletek a co najważniejsze z obsługi :) Marek Solidny czlowiek (1) Zamowienie zrobiono szybko i perfekcyjnie co nie zawsze sie zdarza w naszych... Maciej NIE POLECAM! (2) Współpraca z firmą Europrofil z Kąpina to była PORAŻKA! 1) Firma ta NIE... b Polecam (1) Dziwi mnie wypowiedź Pani Ani o pani z Interdoor, nie wydaje mi się, by praca... Magdalena Żenada (2) W/w opinie są jak najbardziej trafne,gdybym wiedział to co wiem o tej... Wiktor PROJEKT (1) Witam, wczoraj byłam zrobić projekt łazienki w Rumii, moja łazienka stała się... Katarzyna usługi ogólnobudowlane (1) totalna gładź fachowcy godni polecenia!!robili u mnie tynki gipsowe jestem... seba4623 Wykonanie mebli kuchennych (1) Pełen profesjonalizm w doborze mebli,doradztwo + wykonanie na wysokim... Tomek Przesada (2) mieszkam przy ulicy 3 maja w gdyni, juz nie wspominam o tym, ze smieciarka... aa bardzo fachowa obsługa (1) Bardzo szybkie i przede wszystkim fachowe i rzetelne wykonawstwo usługi.... Dan.C. dla fanów ciekawego i oryginalnego wzornictwa (1) Produkty inne niż większość oferowanych na polskim rynku. Żadnych sztucznych... Kasia M. polecam (1) uprzejmi mili i solidni fachowcy. Paweł Polecam (1) Szybka, naprawdę fachowa obsługa, przy użyciu profesjonalnego sprzętu, w... Leszek Sprawnie, szybko, terminowo za przystępną cenę (1) Polecam ! Sprawnie, szybko, terminowo za przystępną cenę. Duża brama... Bogdan Tom