PROFESJONALNIE I SZYBKO (1) Zgodnie z zamówieniem usługa została wykonana profesjonalnie i szybko. Ku... Dago gorąco polecam (1) Bardzo profesjonalna obsługa!!! Biuro bardzo mi pomogło w znalezieniu... Katarzyna Matusik Sklep na piątkę (1) Co tu dużo pisać - dużo jeździłem i szukałem po Trójmieście zanim natrafiłem... Andrzej
Przedsiębiorstwo Budowlane GRANIT z Kartuz (1) Witam, czy ktoś miał już doczynienia z tym deweloperem i mogłby się... lorelei Super! (1) Zamowilam okna , wszystko sprawnie i szybko polecam! Jadwiga Spoko firma, niezły wybór, elastyczni i szybcy (1) Zmówiłem bramę do płotu i jestem bardzo zadowolony. Nie było problemów ze... Dawid brętowska b (1) Miła obsługa w biurze i nic poza tym! Dell pisze, że wyjazd i wjazd na... marian niekompetentni, nieuczciwi, pazerni (1) Zero kompetencji począwszy od braku podstawowej wiedzy o sprzedawanym... PawełS Miałam przyjemność (1) I ja miałam przyjemność korzystać z usług tej firmy , jestem zadowolona,... Beata F. POLECAM (1) Korzystałam z usług kancelarii AVIS , jestem bardzo zadowolona , zgrany... DARIA Marius - opinia (1) Przeprowadzka wykonana w sposób należyty,w terminie oraz bez ukrytych... Marius Świetne drzwi, super jakośc, POLECAM!!!! (1) Duży wybór drzwi,świetne wykonanie i jakośc,fachowa obsługa,drzwi ze średniej... kupujacy Nieudolność (1) Naprawdę nie polecam. Zarządca nie dopilnowuje spraw. Rok w rok jest problem... niezadowolona super trafiłam (1) podjechałam z ciekawości i zostałam super zaskoczona, dobrałam do salonu... kinga wypozażenie wnętrz dla każdego w dostępnej cenie (1) Witam, jestem projektantką wnętrz, od lat obserwuję brak dogodnej oferty... Barbara Reiter Szczerze polecam (1) Profesjonalizm na kazdym etapie realizacji od złożenia zamówienia do samego... Wojciech Kostanek Przeprowadzka bez stresu (2) Zostały podstawione dwa duże meblowe samochody (wybrałem je sam na stronie... Marcin P. Opinia (1) Polecam, wybrany system podgrzewania ciepłej wody działa OK. Jesteśmy... Adam Dziękuję i POLECAM (1) Sama w to nie wierzę !?! Piszę pozytywną opinie o pośredniku w obrocie... Justyna Opinia (1) Korzystałem z usług firmy FEMAX. Wszystko załatwiłem w ciągu kilkunastu... klient