Marius - opinia (1) Przeprowadzka wykonana w sposób należyty,w terminie oraz bez ukrytych... Marius Świetne drzwi, super jakośc, POLECAM!!!! (1) Duży wybór drzwi,świetne wykonanie i jakośc,fachowa obsługa,drzwi ze średniej... kupujacy Nieudolność (1) Naprawdę nie polecam. Zarządca nie dopilnowuje spraw. Rok w rok jest problem... niezadowolona
super trafiłam (1) podjechałam z ciekawości i zostałam super zaskoczona, dobrałam do salonu... kinga wypozażenie wnętrz dla każdego w dostępnej cenie (1) Witam, jestem projektantką wnętrz, od lat obserwuję brak dogodnej oferty... Barbara Reiter Szczerze polecam (1) Profesjonalizm na kazdym etapie realizacji od złożenia zamówienia do samego... Wojciech Kostanek Przeprowadzka bez stresu (2) Zostały podstawione dwa duże meblowe samochody (wybrałem je sam na stronie... Marcin P. Opinia (1) Polecam, wybrany system podgrzewania ciepłej wody działa OK. Jesteśmy... Adam Dziękuję i POLECAM (1) Sama w to nie wierzę !?! Piszę pozytywną opinie o pośredniku w obrocie... Justyna Opinia (1) Korzystałem z usług firmy FEMAX. Wszystko załatwiłem w ciągu kilkunastu... klient Nieslowny przedstawiciel firmy (1) Kilkakrotnie umawialem sie z przedstawicielem firmy p.Mariuszem B. na usluge... Piotr Brzozowski Trafiłam całkiem przypadkowo! (1) Jeden z doradców podsunął mi numer telefonu tej agencji. Zadzwoniłam i odzew... kredytka madin - opinia (2) Pan dogadywał z nami umowę, dwa razy robił kosztorysy, bo zgubił dane, a jak... madin Niesłowni. (1) Firma przekładała wykonianie usługi z jednego tygodnia na następny, potem na... Hania Super mebelki (1) Dziękuje za umeblowanie mojego mieszkania. Projekty były świetne a szafy i... Magda H. PIĘKNE OSIEDLE (1) Osiedle ma swój specyficzny charakter, całość utrzymana w tym samym stylu-... agnieszka szybka sprawa (1) polecam tą firmę, szybko i tanio, panowie posprzątali, baner się bardzo... magda polecam - bardzo wysoka jakość (1) Remontowałem kuchnię, łazienkę oraz pokój. Pan Ireneusz świadczy usługi na... Tomasz Gdynianka już za moment - opinia (1) Kupiliśmy z mężem mieszkanie na osiedlu Horyzonty Gdyni. Jesteśmy bardzo... Gdynianka już za moment g. - opinia (1) :) Miło , cicho i spokojnie :) okolica jest bardzo ładna, wszystko pod... g.