Dom

Dziękuję za odpowiedź na mój poprzedni post. Pytałam czy to dobry pomysł zakup domu w Baninie a może ktoś mi podpowie w takim razie gdzie warto zamieszkać? Chodzi mi przede wszystkim aby nie było za daleko do lotniska i dworca PKP może znacie jakieś miejscowości na obrzeżach? Dziękuję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Dom

W baninie nie ma pkp najblizszy 5 km albo pepowo lub rebiechowo. Banino to samichod lub autobus ktory jezdzi glowna droga. My poruszamy sie tylko samichodem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

jeśli zależy Ci na bliskości komunikacji to zdecydowanie lepszą lokalizacją jest Matarnia, Jasień tam co 10-15min masz autobus miejski do Wrzeszcza albo Gdańska, lotnisko też blisko
z Banina nie ma dobrej komunikacji wbrew temu co piszą deweloperzy, autobus jak ruski dyliżans jeździ jak chce i przepełniony, przystanek PKM położony jest w polu i nie ma czym tam dojechać
koszt zakupu/utrzymiania 2 aut trzeba doliczać do ceny
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

proszę o opinie rodziców z szkoły A i B (4 odpowiedzi)

dzień dobry. szukam rodziców którzy mogli by się wypowiedzieć o szkole A i B w Baninie. Proszę...

Imperium-Auto Salon (13 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

Kto ma internet z firmy WAVE Banino (168 odpowiedzi)

Chce zmienić internet na tego dostawce,jak się sprawuje internet ???