Drodzy rodzice ...

Drodzy rodzice pilnuje swoje dzieci. biegają po ulicach wydurniają się, przebiegają przed jadącym samochodem . Stanie się tragedia wtedy wina kierowcy ... bo jakieś dzieci po zmroku wydurniają się i zakładają czy przebiegną przez ulicę, jak auto jedzie.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Drodzy rodzice ...

Pilnujcie ***
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak mają pilnować skoro im nie towarzyszą? Dzięki Bogu, że dzieci pośród szarej codzienności odnajdują chwilę na wygłupy, zabawę etc. W Baninie mieszkam już dekadę i nie zauważyłem aby dzieci przekraczały granicę zdrowego rozsądku. Może Kierowca powinien zwolnić do przepisowej prędkości? Wówczas problem się rozwiąże.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 16

Marek, myślę że powinieneś oddać prawo jazdy o ile je w ogóle posiadasz, bo twoja wypowiedź świadczy tylko o Twoim niskim poziomie IQ
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4

No bardzo przepraszam ale Świat nie należy wyłącznie do kierowców jak być może uważasz. Jestem kierowcą, pieszym, rowerzystą ... W każdej sytuacji należy wiedzieć jak się zachować. W roli kierowcy nie uważam, że wszyscy inni powinni się chować po rowach bo pewnei o to tu chodzi - a nie o przebieganie przed samochodem. Jeśli dochodzi do wypadku to słusznie ktoś jest winny jeśli pieszy to pieszy, a jeśli kierowca to tak po prostu jest i tyle w temacie. Dzieciom należy pokazywać, przestrzegać, ostrzegać... Natomiast w 99% przypadków jak jadę samochodem z przepisową prędkością to tacy jak ty podjeżdżają na 10 cm wówczas celowo zwalniam:) Jak widzę z jaką prędkością (pszenna, rolnicza) przejeżdżają samochody przy pieszych to się za głowę łapie.

P.S. Najprawdopodobniej nie zrozumiesz o co kaman bo należysz do 70-% grupy społecznej cechującej się...jakby to napisać...idziesz z prądem
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9

I widzisz Mareczku jesteś w błędzie, bo akurat bardzo dużo jeżdżę i przepisowo, i co nie co wiem o tym jak się na drodze zachować, co nie zmienia faktu że nie raz sama miałam takie sytuacje na drodze jak "dzieci" po ciemku dla czystej zabawy przejechały mi przed maską na rowerach, może to Twoje bo podobny poziom reprezentują
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Racja leży po obu stronach. Dzisiejsza młodzieży jest bardzo swawolna w swoich czynach. Z winy rodzicow którzy nie mają czasu ich wychowywać. A co do kierowców... cóż.... niejednemu bym zabrał prawo jazdy. Takich królów Banińskich ekspresówek niestety mieszka tu wielu. Szanujmy się wzajemnie.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzieci celowo zajeżdżające rowerem drogę rozpędzonemu samochodowi. Ciekawa interpretacja... Tempa szczota
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 10

Jednak się nie pomyliłam co do twojej inteligencji a i tak na marginesie to w ten sposób możesz sobie do żony co najwyżej mówić
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może gdybym miał. Jednak takie jednostki jak ty uświadamiają mnie, że to słaba płeć
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9

Tak Mareczku, grunt to sobie dobrze coś wmówić
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja kiedyś dostałem reprymendę od madki, że mam nie jeździć tą drogą, bo na niej się jej dzieci bawią. Zabiłem ją śmiechem, ale takie przypadki po naszym otoczeniu też się przemieszczają, także powodzenia w tej nierównej walce.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Aparat ortodontyczny (10 odpowiedzi)

Witam, chciałabym założyć aparat na zęby. W Baninie to chyba tylko dr Kamila Bubeła, czy jakieś...

jaki piec wybrać do domu? (99 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...

serwis kotła De Dietrich (10 odpowiedzi)

hej poszukuje sprawdzonego serwisu do kotła De Dietrich .