Drogi

Czy ktoś się orientuje czy są planowane jakieś rozbudowy dróg m.in Tuchomskiej itp w związku z budową biedronki i szkoły ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Drogi

Drogi jak drogi, ale powinni oswietlenie na lotniczej zrobic, jak dzieci do szkoły beda chodzić!!Ktoś cos wie na ten temat?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Skoro mamy mieć nową szkołę to powinni wprowadzić ograniczenie do 50 tu na całe Banino a nie do Xaviera, może podwójna ciągła i znacznei lepiej oznaczone przejścia dla pieszych, bo przejść na drugą stronę lotniczej w przy Pszennej jest czasami nie możliwe. Nadmierna prędkość i wyprzedzanie na zakazie (przejście dla pieszych i skrzyżowanie) są na porządku dziennym
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

w sprawie dróg proponuję pisać bezpośrednio do Urzędu Gminy

gdy dostaną od nas wiele e-maili z info o tragicznym stanie dróg, może w końcu coś zaczną z tym robić

http://www.zukowo.pl/strona-123-Wykaz_Referatow_Referat_Komunalny%2C_Srodowiska_i_Rolnictwa_.html

Zespół Infrastruktury Drogowej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Ozonowanie domu (14 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

Aparat ortodontyczny (10 odpowiedzi)

Witam, chciałabym założyć aparat na zęby. W Baninie to chyba tylko dr Kamila Bubeła, czy jakieś...

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto? (72 odpowiedzi)

Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny...